1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Dismiss Notice
Like RaceDepartment on Facebook.

No REVS leds/speed

Discussion in 'Stock Car Extreme' started by Kurt Vanhee, Jul 13, 2015.

  1. Kurt Vanhee

    Kurt Vanhee
    Premium Member

    Having a problem that no revs leds or speed is being showed on my Clubsport Formula wheel. Have put the fanaleds plugin in the plugin folder.
    Any suggestiuons?
     
  2. Same issue
     
  3. Works fine for me for years.:)
    As you can see!

    You guys sure fanaLEDs is running before you start the game?
    I use version 2.2f with FanaLEDsPlugin driver from 22jan2014.
    This version you can still download from there site.
     
    • Like Like x 1
  4. Kurt Vanhee

    Kurt Vanhee
    Premium Member

    With the f-version it works:)
    The latest version is not working, even after closing the game when you hoover over the fanaleds icon, it closes.
    Thx, will report this to them if they already not know.
    Will try the other versions.
     
    • Like Like x 1
  5. Kurt Vanhee

    Kurt Vanhee
    Premium Member

    Latest version with january plugin does not work either.
     
  6. Yes, same here. Worth to report that.
     
  7. Kurt Vanhee

    Kurt Vanhee
    Premium Member

    Done:thumbsup:
     
  8. This has been a problem with all versions after 2.2f. Gerben of the Fanaleds team say that it is a known issue and that they will work on it when they have time. You can still download version 2.2f from (http://www.fanaleds.com/downloads) at the bottom of the page.
     
  9. Kurt Vanhee

    Kurt Vanhee
    Premium Member

    Can confirm this by the answer i got from them yesterday:)