• "Mwoah" - Kimi Räikkönen
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dear Guest. Follow RaceDepartment on Twitter, Facebook, Instagram, Twitch, Steam and YouTube.

No reading from front right damper in motec ...

Discussion in 'RACE 07 - Official WTCC Game' started by Richard Bunschoten, Oct 23, 2008.

  1. Richard Bunschoten

    Richard Bunschoten

    Messages:
    351
    Ratings:
    +0
    Does anybody have a idea why i don't get any information about my front right damper ?

    Is this a problem with more of you guy's ?
     

    Attached Files:

  2. Richard Bunschoten

    Richard Bunschoten

    Messages:
    351
    Ratings:
    +0
    not all at ones guy's , i loose track in all the reply's :whistle:
     
  3. Marcel vd Aa

    Marcel vd Aa
    AC Paint Guru

    Messages:
    1,771
    Ratings:
    +426
    ehhrrrrmmm, let's reply.

    can't help you there m8


    LOL
     
  4. Matt Alpeter

    Matt Alpeter

    Ratings:
    +0
    lol I'm sorry I really have no idea what might be causing that, sorry
     
  5. Chris Standring

    Chris Standring

    Ratings:
    +0
    Thats really strange, and that its picked up the Pos setting for that particular damper puzzled me even more. All i could recommend is remove it and reinstall it fresh, cross your fingers and hope it clears up.
     
  6. Richard Bunschoten

    Richard Bunschoten

    Messages:
    351
    Ratings:
    +0
    so it remains a mystery , maybe i should indeed reinstall the package.

    thnx all :yo:
     
  7. Stefan Beemsterboer

    Stefan Beemsterboer

    Messages:
    934
    Ratings:
    +25
    [edit] works fine again!


    after the last update (steam) all my suspension/dampers info are lost??
     
  8. Nico Major

    Nico Major

    Messages:
    523
    Ratings:
    +40
    I have the same "problem" but I don't know how to fix it. I tried setting the channel correctly but it didn't work. However, I can live with it.