1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

No FFB in RBR with my G25

Discussion in 'Richard Burns Rally' started by William Yunck, Feb 25, 2010.

  1. Hi mates, I finally had some time to setup RBR and take a few runs, and no matter what I try I can't get my G25 to register it's force feedback. Does anyone know what the problem might be?
  2. Warren Dawes

    Warren Dawes
    Premium Member

    That is strange William, the FFB in RBR is very good with the G25.
    Hard to know what might be the cause without knowing more about what you have done so far.
    Are you only using default RBR? Or are you using RSRBR2010 addon?
    If only default, have you installed the patches (1.01 and 1.02).
    I assume you have activated the FFB under Options in-game? Did you do the in-game FFB test?
    Which operating system are you using? XP, Vista, Win 7?

    It may be best to have a chat via TS, let me know a suitable time for you if that would help.

    I'll do some more searching to see if others have reported problems.
  3. Thanks Warren, currently I just have the stock RBR installed and trying to learn how to drive it. I see that I do need to install the patch that came with the game, and I am running XP. I did turn FFB on in game and when I ran the test nothing happened. I tried rebooting and all that, but same results. It is bedtime right now, but maybe we can hook up Friday evening, your saturday morning - if you are around then.
    Cheers :)
  4. Warren Dawes

    Warren Dawes
    Premium Member