• "Bite off more than you can chew and then chew like hell." - Peter Brock
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cars Lola t280 (Classic) 1.2

Lola T280, rf2, rfactor2, classic car, pixsim

  1. Ian Franssen

    Ian Franssen

    Messages:
    1,706
    Ratings:
    +668
    • Like Like x 1
  2. Ian Franssen

    Ian Franssen

    Messages:
    1,706
    Ratings:
    +668
    Ian Franssen updated Lola t280 (Classic) with a new update entry:

    update from 1.0 to 1.2

    Read the rest of this update entry...
     
  3. Steven Poirier

    Steven Poirier

    Messages:
    6,554
    Ratings:
    +2,894
  4. Ian Franssen

    Ian Franssen

    Messages:
    1,706
    Ratings:
    +668
    ok just a minute;)

    added a picture and video to the update
     
    • Like Like x 1
  5. Jan Haan

    Jan Haan

    Messages:
    13
    Ratings:
    +0
    I cannot find the updated sound and Talent packages. The link seems to be broken. The mod is great.
     
    Last edited: Dec 3, 2013
  6. Jan Haan

    Jan Haan

    Messages:
    13
    Ratings:
    +0
    This is the message i get when try to download the sound and talent file:

    Invalid or Deleted File.

    The key you provided for file access was invalid. This is usually caused because the file is no longer stored on MediaFire. This occurs when the file is removed by the originating user or MediaFire.



    Still have questions, or think we've made a mistake? Please contact support for further assistance.
     
    Last edited: Dec 3, 2013
  7. macaco27

    macaco27

    Messages:
    59
    Ratings:
    +2
    why this version?
     
  8. David O'Reilly

    David O'Reilly
    A bad quali means I can go forwards in the race. Premium

    Messages:
    7,298
    Ratings:
    +6,167
    Could somebody please help me.
    I have downloaded the car and installed RFCMP file in packages.
    I found active links to the sounds and talents elsewhere but seem to have done something wrong with install.
    I put the car in packages then looked for similar files (sounds and talent) in the installed directory and made file names and put them there.
    The 2 files don't show in mod manager and I have no sounds. The car is there and will drive and go but no sounds.
    Help please?
    edit
    All ok now.
    The sounds and talent also start life in the packages folder and once installed in mod manager take up residence in "installed" folder. I guess the hint was in the name.:confused:
     
    Last edited: Jun 1, 2014
  9. chargingcar

    chargingcar

    Messages:
    2,782
    Ratings:
    +3,426
    Would look awesome that car in assetto corsa :D