• "Mwoah" - Kimi Räikkönen
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dear Guest. Follow RaceDepartment on Twitter, Facebook, Instagram, Twitch, Steam and YouTube.

Formula Truck brake issue (Bug?)

Discussion in 'Automobilista' started by Richard Coxon, Oct 25, 2017.

  1. Richard Coxon

    Richard Coxon

    Messages:
    2
    Ratings:
    +0
    I did a 30 min race around Brasilia FTruck layout with everything on standard, i was in the Mercedes Benz Bosseiao racing truck. I noticed the brakes starting to wear according to the Dyn HUD, fine, no issues there, but after about 15 mins the rear brakes failed completely, and i was still not suffering any brake fade, but the main issue was the brake life meter, it start going into the Minuses. At the end it was at -125%. Even then i still had brakes all round even though the fronts had gone into the minuses too.

    Just thought i'd mention it as i wasn't sure if this is a bug, or just a problem on my end.
     
  2. Marc Collins

    Marc Collins

    Messages:
    546
    Ratings:
    +158
    Did you report this at the Reiza forum? Sounds like a bug for sure.
     
  3. Richard Coxon

    Richard Coxon

    Messages:
    2
    Ratings:
    +0
    Have just reported it on their forums.

    Thanks for the reply
     
  4. Alexandre Costa

    Alexandre Costa

    Messages:
    234
    Ratings:
    +92
    I remember a RD Club Race with the Trucks that we had the same problem. Seems a mismatch of the real wear and the indication of DynHUD.