• "Mwoah" - Kimi Räikkönen
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dear Guest. Follow RaceDepartment on Twitter, Facebook, Instagram, Twitch, Steam and YouTube.

btb okay, rfactor building invisible?

Discussion in 'Bob's Track Builder' started by banger, Feb 25, 2014.

  1. banger

    banger

    Messages:
    661
    Ratings:
    +32
    okay I built my avon bridge, picture in xpacks thread, I've added it a temp xpacks. and all seems okay in btb,3dsimed3.n

    problem arise in rfactor. thou. the building is completely invisible, except the shadows.and some internal walls shadows. btbavon.jpg rFactor 2014-02-25 18-52-58-36.jpg
     
  2. banger

    banger

    Messages:
    661
    Ratings:
    +32
    played about with the emissive, and wahlaaa bridge now back??? .... that was very emissive of me .... :D
     
  3. banger

    banger

    Messages:
    661
    Ratings:
    +32
    hmm,. is there a problem with emissive settings in btb. building gone back to invisible again, unless I changed the emissive in xpack.repeatly
     
  4. Brendon Pywell

    Brendon Pywell
    Bob's Track Builder

    Messages:
    418
    Ratings:
    +156
    Hi banger, please email me the XPack and I'll take a look.
     
  5. banger

    banger

    Messages:
    661
    Ratings:
    +32
    Done brendon

    I having an experiment at the moment on skup8,skup2014 to see if it is the new version of Dae/skp 6 conversion saving process.has I been told it a newer version of dae/skp file been saved.
     
    Last edited: Mar 19, 2014