1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cars VRC 2009 Williams FW31 1.4

VRC 2009 Williams FW31

  1. BlackToof

    BlackToof

    Messages:
    134
    Ratings:
    +171
    Gosh ! one of my favourite f1 mod ! a BIG thank's for this update !
     
    • Like Like x 1
  2. alexcand

    alexcand

    Messages:
    14
    Ratings:
    +1
    Great mod thank you!!
    I have just a lil problem... the sound seems lounder in the left speaker. But it's only with your car... weird....
     
  3. Giorgos Kostis

    Giorgos Kostis

    Messages:
    296
    Ratings:
    +93
    Its supposed to be louder.

    Its an F1 car from 2009 when the sounds could give your ears a run for their money.
     
  4. Ho3n3r

    Ho3n3r

    Messages:
    5,037
    Ratings:
    +1,493
    He's saying the sound is imbalanced from left to right.
     
  5. Giorgos Kostis

    Giorgos Kostis

    Messages:
    296
    Ratings:
    +93
    That's strange...
     
  6. Qazdar Karim

    Qazdar Karim

    Messages:
    1,184
    Ratings:
    +595
    Hey,

    Are you using stereo or 5.1/7.1 speakers ? I will ask our sound guy :)
     
  7. IMrIMike

    IMrIMike

    Messages:
    227
    Ratings:
    +276
    Apparantly you're the only one with this problem, tested it with multiple headphones and it seems fine.
     
  8. alexcand

    alexcand

    Messages:
    14
    Ratings:
    +1
    It's strange... I am using a regular 2.1 speaker
     
  9. Giorgos Kostis

    Giorgos Kostis

    Messages:
    296
    Ratings:
    +93
    That concludes your issue then.
     
  10. Rummy

    Rummy

    Messages:
    6
    Ratings:
    +0
    Our racing group is trying to get the KERS to activate on the S1 version. Don't see any sign of KERS working on the dash/display. KERS key is bound. Any help appreciated. Thank-you.
     
  11. Majuh

    Majuh

    Messages:
    444
    Ratings:
    +112
    You can see a KERS bar in the Gears app.
     
  12. andylooser

    andylooser

    Messages:
    8
    Ratings:
    +1
    This is the best F1 mod i tested so far. It would be nice to have Templates to create own Designs.
    Is it possible to upload those ?!
     
  13. Shap

    Shap

    Messages:
    186
    Ratings:
    +101
    Still planning to change the placement of the steering wheel?
     
  14. DS6160

    DS6160

    Messages:
    14
    Ratings:
    +5
    Great work guys VRC never disappoints!

    However I'd like to ask if there're plans to adjust the dash cam angle of the FW31 to resemble that of the Kunos F138?
    20171204000410_1.jpg

    For reference this is the current dash cam angle of the FW31:
    20171204001609_1.jpg

    My apologies if this question has been raised before. Thank you.
     
  15. IMrIMike

    IMrIMike

    Messages:
    227
    Ratings:
    +276
    I don´t see the issue, whats so wrong about the position?
     
  16. Mahad

    Mahad

    Messages:
    422
    Ratings:
    +225
    Because i think he want this dashcam
    [​IMG]

    It's easy to do it by yourself, just change values in dash_cam.ini
     
  17. IMrIMike

    IMrIMike

    Messages:
    227
    Ratings:
    +276
    Oh I just read it again, it´s about the angle. But still, unless its for home-cockpit view reasons why would you want to change it to the Kunos like one?
     
  18. DS6160

    DS6160

    Messages:
    14
    Ratings:
    +5
    I'm new to camera settings. Could you explain where to find dash_cam.ini and whether this affects all cars or just specific one?
     
  19. DS6160

    DS6160

    Messages:
    14
    Ratings:
    +5
    Until recently I've been driving formula cars using the cockpit view cam, but then I tried the dash cam view and I just love it. My issue with the current FW31 dash cam view is that I want a smaller fov. Luckily burrito in the F2002 thread provided a solution, which adjusts the cockpit view cam to create the dash cam view I like. The solution is universal so it's all good now. :)
     
    • Like Like x 1
  20. Mahad

    Mahad

    Messages:
    422
    Ratings:
    +225
    In folder "data" but if the data is packed in .acd you nee to unpack it before change the value in dash_cam.ini