• Welcome to the largest (sim) racing website in the world!
    Blurring the line between real and virtual motorsports.

The Bug Thread - St. Valentine build

Discussion in 'RaceRoom Racing Experience' started by Emilio, Feb 12, 2015.

  1. SnappyDEe

    SnappyDEe

    Messages:
    928
    Ratings:
    +304
    44 years old here. I'll be 45 later this year.. 40 is the new 20 because it is the age when we, as men, start to reminisce about our younger days and how much we miss them. Sometimes we make stupid mistakes like...have an affair. But usually we start buying all kinds of "toys" that remind us of our youth. Or buy a bunch of "toys" that we either a) couldn't afford in our youth OR b) weren't around in our youth (technical advances-like these sims and the gadgets that go with them).

    I have two young boys (the best thing ever for any man) and they aren't into hot wheels or other die-cast cars but (they love trains right now).... guess what? I spend an inordinate amount of time picking out specific Hot Wheels cars for them at Target/WalMart/Toys R Us, etc.

    So, I say - Let's enjoy our 40's and live like we are kids. Have fun guys. See you on the track

    P.S. I act like a brat sometimes too.;)
     
    • Agree Agree x 1
    • Winner Winner x 1
  2. Sébastien Degraeve

    Sébastien Degraeve

    Messages:
    2,862
    Ratings:
    +318
    I noticed a problem on DTM Experience 2014.
    I played online at the Nürburgring (race15 min).
    The leader (1m20s-1m21s by lap) crossed the finish line a few seconds before the end of the race(5seconds).Other players can't finish the race(message "last lap").Only the leader can finish his twelfth lap of the track.
    In the classification,all players lose a lap from the winner.

    Why a time limit?
    The best would be to have a maximum number of lap.
     
  3. abitbe6

    abitbe6

    Messages:
    41
    Ratings:
    +50
    Anyone else getting the jagged shadows on MP-4 dash again after latest update ?
     
  4. Martin Edmunds

    Martin Edmunds

    Messages:
    253
    Ratings:
    +108
    did not try it but i had it in the last update, Ill give it a go tomorrow to see.
     
  5. Mach

    Mach
    #47 G.R.Webb Sidecar Racer 1962-1972

    Messages:
    159
    Ratings:
    +49
    Potentially a silly question....well 2

    Adac 13 experience has gone...I guessed it was supposed to, being out of date, I can still use the cars. Is this the same for everyone?

    Both DTM13 and 14 experiences are still available, but the 14 cars aren't available to me outside of the experience but the 13 cars are, is this normal?
     
  6. Martin Edmunds

    Martin Edmunds

    Messages:
    253
    Ratings:
    +108
    Adac 13 and 14 are useable anywhere ( all track , single player, leaderboard , multiplayer in its own experience and on the R3E/general side)
    Dtm 13 became available in R3E for general use when DTM 14 came out.
    Dtm 2014 is the only one locked away from the main experience due to licensing.
     
    • Beer Beer x 1
  7. Mach

    Mach
    #47 G.R.Webb Sidecar Racer 1962-1972

    Messages:
    159
    Ratings:
    +49
    Thanks for that Martin. I just don't have ADAC13 experience available, no biggy I suppose, just feels dirty not having what should be there. I'll live. :thumbsup:
     
  8. Martin Edmunds

    Martin Edmunds

    Messages:
    253
    Ratings:
    +108
    where do you not see them?

    I can see them in the leaderboard.

    2-17-2015 3-36-48 AM.png
     
  9. Mach

    Mach
    #47 G.R.Webb Sidecar Racer 1962-1972

    Messages:
    159
    Ratings:
    +49
    Main menu where you choose the experiences..cheers for looking into it.
     
  10. Martin Edmunds

    Martin Edmunds

    Messages:
    253
    Ratings:
    +108
    Adac 2013 doesn't have an experience, it's part of of the main game.
     
  11. Mach

    Mach
    #47 G.R.Webb Sidecar Racer 1962-1972

    Messages:
    159
    Ratings:
    +49
    I new it was a silly question....it used to though didn't it?
     
  12. Martin Edmunds

    Martin Edmunds

    Messages:
    253
    Ratings:
    +108
    Nope
     
  13. James Cook

    James Cook
    Marcas fan

    Messages:
    1,137
    Ratings:
    +403
    ADAC 2013 was more of a taster pack to fill the void until ADAC 2014 was released, which was intended as a full experience.
     
  14. Mach

    Mach
    #47 G.R.Webb Sidecar Racer 1962-1972

    Messages:
    159
    Ratings:
    +49
    I must be going mad....you could access it through the main menu tho right? :whistling: doesn't matter, cheers lads.
     
  15. Phil Shillitoe

    Phil Shillitoe

    Messages:
    243
    Ratings:
    +131
    Since the update a few days ago, I haven't been able to race once, either in single player or multiplayer. This evening I couldn't get past the main menu where you chose single or multiplayer etc; the icons weren't clickable.

    The furthest that I sometimes get to is when I've chosen my car, and then you get the loading screen with the dots which move along the bottom. If and when I get to this stage, the dots are static and nothing happens. I have the alt tab out then use task manager to kill the application.

    Anybody else having a similar problem? I'm using an nvidia GTX 970 card with upto date drivers and a TX wheel.

    I've tried integrity checks, uninstalling and reinstalling the game, all with no joy.

    As I stated back in February, RRE is the only game or application that I use (100+) in or out of Steam that I ever have a single issue with. To compound the issue, it's the game that I've spent most money on : all the packs and tracks etc.

    Waffle over.....fingers crossed someone can point me in the right direction!
     
  16. Jean-Marc Dallaire

    Jean-Marc Dallaire

    Messages:
    197
    Ratings:
    +50
    I have a big issue since downloading the update, when going to race or practice, I can only see the rear spoiler view or left side view. What is causing this? How can I fix this? I noticed that many players are having the same issue. Is Sector 3 planning for a fix?

    2015-01-11_00008.jpg
     
  17. Patrick Speleman

    Patrick Speleman

    Messages:
    184
    Ratings:
    +1
    Probably a problem with the new championship.
    Two times i started a championship , when i want to resume it the day after , then its gone.
    Am i doing something wrong ?
     
    Last edited: Apr 11, 2015
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.