1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Racedepartment is loading very slow.

Discussion in 'Site Feedback & Support' started by Marcel vd Aa, Aug 6, 2010.

  1. Marcel vd Aa

    Marcel vd Aa
    AC Paint Guru

    Messages:
    1,775
    Ratings:
    +434
    Just wanted to bring this under your attention. I'm having a lot of issues with loading pages on RD. It takes forever to load pages on RD; most of the time I have to wait at least 30 seconds to a minute for pages to load...but on other occasions all works fine. Not sure what this is but I understand that some people have the same issue but the majority doesn't. I am on Win7 and using firefox. Hopefully this can get sorted coz it takes the fun out of browsing RD.
    Cheers...
     
  2. Senad Subasic

    Senad Subasic

    Messages:
    8,711
    Ratings:
    +1,901
    I have seen this mentioned a couple of times before, and I think all people reporting it were from the Netherlands? ISP issues?
     
  3. Kevin Hopkins

    Kevin Hopkins

    Messages:
    497
    Ratings:
    +26
    not all from the Netherlands,i'm from NZ and find the pages slow at times.
     
  4. Omer Said

    Omer Said
    Weresloth Staff

    Messages:
    13,185
    Ratings:
    +3,815
    RD works as same as all other websites for me. :)
     
  5. Remco de Wildt

    Remco de Wildt

    Messages:
    3,719
    Ratings:
    +925
    Have the same setup as you have Marcel. After some forum adjusments I dont have the slow problems anymore. It happens not often but indeed sometimes the forum loads very very slow. I just hit the Stop button and reload, seems to work for me.
     
  6. Bram Hengeveld

    Bram Hengeveld
    Founder Staff Premium

    Messages:
    43,505
    Ratings:
    +17,070
    Are you all facebook connected?
     
  7. Remco de Wildt

    Remco de Wildt

    Messages:
    3,719
    Ratings:
    +925
    not me...
     
  8. Kevin Hopkins

    Kevin Hopkins

    Messages:
    497
    Ratings:
    +26
    Yes ,is that the cause?
     
  9. Bjorn de Haas

    Bjorn de Haas

    Messages:
    4,372
    Ratings:
    +197
    I cant get on the site now through my own firefox.
    I get a blank screen
     
  10. Günthar Rowe

    Günthar Rowe

    Messages:
    3,796
    Ratings:
    +30
    it is rather slow with of with out FB connected