proTyres Ini & Lut Pack

Apps proTyres Ini & Lut Pack 106

No permission to download

Jens Roos

500RPM
Premium
proTyres: ERROR apps/python/proTyres/cars_mod/ford_escort_mk2_s1/tyres.ini
proTyres: ERROR FRONT->SHORT_NAME, option is missing
 

Jens Roos

500RPM
Premium
Unfortunate the tyres.ini in car data.acd need to be updated to make proTyres work. Looked a bit more in the files and this car has tyre model v2 and proTyres needs version to be v5, v7 or v10 (latest).

If the car is not updated anymore you need to take tyres from another suitable model. This can be done in Content Manager or manually using quickbms.
 

RobertR1

500RPM
Premium
Just wanted to say thank you for this app. Makes my driving experience miles better since I've started using it a couple of months back.
 

Jens Roos

500RPM
Premium
Jens Roos updated proTyres Ini & Lut Pack with a new update entry:

Added 1 cars, checked 10 with a total of 11 variants

Car | Author | Version | Info (if any)
GPL 67 Brabham | Bazza & DrDoomslab | 2.2
GPL 67 BRM | Bazza & DrDoomslab | 2.2
GPL 67 Cooper | Bazza & DrDoomslab | 2.2
GPL 67 Eagle | Bazza & DrDoomslab | 2.2
GPL 67 Ferrari_312 | Bazza & DrDoomslab | 2.2
GPL 67 Honda | Bazza & DrDoomslab | 2.2
GPL 67 Lotus_33 | Bazza & DrDoomslab | 2.2
GPL 67 Lotus_49 | Bazza & DrDoomslab | 2.2
GPL 67 Matra | Bazza & DrDoomslab | 2.2
GPL 67 Mclaren | Bazza & DrDoomslab | 2.2
GPL 66...
Read the rest of this update entry...
 

Viperion

50RPM
Installed all the latest updates to both the base mod and the ini and lut pack but suddenly (over the last week) there's been no data displayed, as if the mod can't find the tyre data for the car. I haven't changed anything about where my game is installed or anything - any idea what might be causing it?

Edited to add: This is with mod cars on mod tracks, Kunos cars on mod tracks and Kunos cars on Kunos tracks

EDIT: Solved - was a conflict with another locally written app I'm using. I'm in discussions with the app author
 
Last edited:

Viperion

50RPM
They were using an outdated sim_info.py file which ProTyres was then reading and not getting the right info from, or something? It doesn't make sense to me but maybe it does to you lol

Fixed it by updating their sim_info.py file to be the same version as yours (or something like that)
 

Jens Roos

500RPM
Premium
Jens Roos updated proTyres Ini & Lut Pack with a new update entry:

Added 15 cars, updated 30 with a total of 45 variants

Car | Author | Version | Info (if any)
ACF1 Mania 2017 | F1-Mania.ru | 2.0 (updated)
ACF1 Mania 2018 | F1-Mania.ru | 1.2 (updated)
ACF1 Mania 2019 | F1-Mania.ru | 1.0
Alfa Romeo 155 TI V6 hillclimb | rpmmod | 1.0 (updated)
Honda Accord 2011 | MTN
Lada Kalina NFR | Panda Garage
Formula Rapide 2019 | jakoman3 | 1.1
RSS Formula RSS 3 V6 | Race Sim Studio | 1.0
Skoda 130 RS | Trained Monkey Modding | 1.0
Skoda Octavia Cup 2018 | Trained Monkey Modding | 2.0...
Read the rest of this update entry...
 
Top Bottom