Patch Problem

Discussion in 'Site Feedback & Support' started by Demy van Zoggel, Dec 8, 2012.

  1. Demy van Zoggel

    Demy van Zoggel

    Messages:
    569
    Ratings:
    +256
    Hi all,

    When I try to patch my mod the site gives me this error

    RaceDepartment Forums - Error

    The requested page could not be found.

    I patch through "edit" button. And its kind of weird since it worked for me earlier.
    Is there a way for me to fix this?
     
    • Like Like x 1
  2. Bram Hengeveld

    Bram Hengeveld
    Founder Staff Premium

    Messages:
    43,898
    Ratings:
    +17,398
    Hmm same for me on my uploads. Will look into it.

    Thanks for reporting
     
    • Like Like x 1
  3. Demy van Zoggel

    Demy van Zoggel

    Messages:
    569
    Ratings:
    +256
    It still doesnt work for me. =(
     
  4. Bram Hengeveld

    Bram Hengeveld
    Founder Staff Premium

    Messages:
    43,898
    Ratings:
    +17,398
    Same here and I dont expect it to be fixed soon either. Need to forward the bug to our modder first :)

    Some things can't be fixed on the fly.
     
  5. Demy van Zoggel

    Demy van Zoggel

    Messages:
    569
    Ratings:
    +256
    Ok no problem. ;)
     
  6. kenken

    kenken

    Messages:
    588
    Ratings:
    +302
    Still not fixed? I can't edit.
     
  7. Bram Hengeveld

    Bram Hengeveld
    Founder Staff Premium

    Messages:
    43,898
    Ratings:
    +17,398
    Nope. If it gets done soon, ill let you guys know.
     
  8. kenken

    kenken

    Messages:
    588
    Ratings:
    +302
    OK. Thanks.
     
  9. aagancia

    aagancia

    Messages:
    452
    Ratings:
    +788
    Just wondering if there's any news about a fix?
     
  10. Bram Hengeveld

    Bram Hengeveld
    Founder Staff Premium

    Messages:
    43,898
    Ratings:
    +17,398
    I have forwarded all the bugs and the maker is having a look at it by the end of this week.
     
  11. Test Driver

    Test Driver

    Messages:
    12
    Ratings:
    +0
    can you give me a step by step on what you did before you get the error and then i will be able to look into the problem.

    Many thanks

    Mike
     
  12. Test Driver

    Test Driver

    Messages:
    12
    Ratings:
    +0
    i think i have found the problem so please try the edit file on your side and let me know.

    Mike
     
    • Like Like x 2
  13. Demy van Zoggel

    Demy van Zoggel

    Messages:
    569
    Ratings:
    +256
    thanks bud i can finally patch my mod now!
     
    • Like Like x 1
  14. Bram Hengeveld

    Bram Hengeveld
    Founder Staff Premium

    Messages:
    43,898
    Ratings:
    +17,398
  15. Test Driver

    Test Driver

    Messages:
    12
    Ratings:
    +0
    you
    your welcome glad it was something small lol
     
  16. aagancia

    aagancia

    Messages:
    452
    Ratings:
    +788
    "Edit" works fine now. Thanks:thumbsup:
     
  17. Test Driver

    Test Driver

    Messages:
    12
    Ratings:
    +0
    your welcome m8