A legend in my own mind...
- Sep 28, 2009
Welcome to the R3E racing club! This is the place to be for relaxed, friendly racing and our events are open to everybody from rookies to the seasoned pros. You will always find people around your level to battle with, so jump on in! If you need any help the don't hesitate to ask on TeamSpeak... there's no such thing as a stupid question!
All premium members can sign up for this event. Sign up below and make sure to tag fellow community members who you think are up for a challenge!
Not a premium member yet but interested in racing with our group of friendly drivers? Click here for more information and learn how you can participate.
Racing Club Rules: Click here
Server and Teamspeak Password: Click here
Teamspeak Installation Guide: Click here
Incident Reporting: Click here
We highly recommend that you join us on TeamSpeak, and that you use an app called Crew Chief. It gives you an audio spotter that tells you when cars are alongside, greatly increasing your awareness and reducing unnecessary incidents. You can download it here.
Server Name: RaceDepartment.com EU - Wed
Cars: NSU TTS
Practice: 19:00 UTC (30 minutes)
Qualifying: 19:30 UTC (10 minutes)
Warmup 1: 19:40 UTC (5 minutes)
Race 1: 19:45 UTC (15 minutes)
Warmup 2: 20:00 UTC (5 minutes)
Race 2: 20:05 UTC (15 minutes) - Reverse grid
Warmup 3: 20:20 UTC (5 minutes)
Race 3: 20:25 UTC (15 minutes) - Reverse grid
Entry List - 32 slots
- Ross Garland
- Piotrek Blaszczak
- Mike Wyatt
- Dennis Manke
- Daniel R.
- Free slot
- Free slot