No screenshots on raceroom portal

Enpassant

100RPM
Mar 24, 2014
127
62
53
Hi guys, I'm new in R3E and I can't resolve my problem by myself. I have no screenshots under my "screenshots" tab in Raceroom portal. I sent my screenshots from media hub to Raceroom online but "latest scrennshots" box and "screenshots" tab still are empty. Somebody help me? :unsure:
 
Last edited:

Emilio

500RPM
Jan 15, 2014
929
453
Can you post a screenshot (LOL) of your profile page? Thanks!
(You may want to use imgur.com since you're not premium member)
 

Enpassant

100RPM
Mar 24, 2014
127
62
53
Can you post a screenshot (LOL) of your profile page? Thanks!
(You may want to use imgur.com since you're not premium member)
That's what I'm talking about. I've made it by F12 key in Raceroom. (LOL) Place beneath "Latest screenshot" is emty. I mean - filled by question mark.
 

James Nance

I like Race cars?
Premium
Sep 24, 2010
640
312
In game you need to go to the media hub tab, select screenshots. Select which photo's you like then click on share on RaceRoom online. Then they will be uploaded to your profile to view and edit ingame or web browser.
 
  • Like
Reactions: Phil Dufour

Enpassant

100RPM
Mar 24, 2014
127
62
53
Guys read carefully. Your advices not help me. I know that I must upload my screenshots to RaceRoom online. Again my problem is back. I've uploaded my screenshots and again I have question mark in recent screenshots on RaceRoom online. I don't know what i'm doing wrong. Somebody help me?
 

Emilio

500RPM
Jan 15, 2014
929
453
That's weird.
Sound like a bug to me but... try to take a look at the upload bar in the lower portion of the screen
2015-03-27_00001.jpg

Does it complete the uploading when you hit share to raceroom webportal?
 

Enpassant

100RPM
Mar 24, 2014
127
62
53
What are you using to take the screenshot? What button you pressing?
As I said I use F12 button to take screenshots. There goes to my media hub i R3E and to my Steam site.

That's weird.
Sound like a bug to me but... try to take a look at the upload bar in the lower portion of the screen
View attachment 86815
Does it complete the uploading when you hit share to raceroom webportal?
The upload show animation line which goes to the end. And still I have no screenshots on my R3E online portal. Weird, when I look at my R3E online portal after upload last screen now I see my sreenshot! But earlier theresn't... I don't know what's going on...
 

Emilio

500RPM
Jan 15, 2014
929
453
Weird, when I look at my R3E online portal after upload last screen now I see my sreenshot! But earlier theresn't... I don't know what's going on...
Probably it was just the new content being updated... glad it solved by itself tho! Now I'm looking at your screens :D
 

Robin

250RPM
Oct 5, 2014
289
110
There often is a big delay in showing the content. At first I thought I did something wrong too, or perhaps I had a privacy setting wrong somewhere, but ot just turned out to be a delay.
Glad you got it 'fixed'! :)
 

Enpassant

100RPM
Mar 24, 2014
127
62
53
It's not funny but something wronie again at screenshots box. No new screenshots upadated. I still have my Firts three, and nothing more. I'm giving up...