1. Do you love cycling, running or just working out to get fit?
    Join the RaceDepartment community members on Strava here.

No ADAC 2013?

Discussion in 'RaceRoom Racing Experience' started by townnet, Jan 18, 2015.

  1. townnet

    townnet

    Messages:
    61
    Ratings:
    +7
    I owned ADAC 2014 and ADAC 2013, but the menu only allowed me to select 2014. How can i play 2013? Because I want to drive Nissan GTR GT3.
     
  2. Andi Goodwin

    Andi Goodwin
    Premium

    Messages:
    835
    Ratings:
    +374
    adac 2013 isnt an experience ; so start game , choose r3e, choose car type and its first on list (adac 2013) then do the rest as you want

    Andi
     
    • Like Like x 1
  3. townnet

    townnet

    Messages:
    61
    Ratings:
    +7
    Ok, thanks.
     
  4. townnet

    townnet

    Messages:
    61
    Ratings:
    +7
    Hi Andi, is possible to use GT3 class car race with ADAC class car in r3e mode? Both class have different livery.
     
  5. Peter

    Peter
    who cares

    Messages:
    1,730
    Ratings:
    +669
    Mixed, no
     
  6. townnet

    townnet

    Messages:
    61
    Ratings:
    +7
    Why not? Both are same gt3 class.
     
  7. Heppsan

    Heppsan

    Messages:
    357
    Ratings:
    +118
    Hopefully we will get mixed class racing at some point.
     
  8. James Cook

    James Cook
    Marcas fan

    Messages:
    1,124
    Ratings:
    +399
    GT3 spec is GT3 spec as far as I'm aware. I'm assuming the 'GTR3' class isn't accurate and ADAC GT is?
     
    • Agree Agree x 1
  9. Frank Lehmann

    Frank Lehmann
    ... usually known as Ernie Premium

    Messages:
    504
    Ratings:
    +214
    Just adding a quote. ;)
     
  10. Andi Goodwin

    Andi Goodwin
    Premium

    Messages:
    835
    Ratings:
    +374
    Although adac cars are gt3 spec each series has little tweaks (bop etc) and other slight nuances so although it is gt3 spec , it isnt the same spec as the gtr3 spec cars ;

    Andi