1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

MULTIPLAYER LOBBY HELP Please

Discussion in 'Racer' started by aadilf1, Jul 25, 2010.

  1. fyshstyx

    fyshstyx

    Messages:
    75
    Ratings:
    +0
    how do i set up the port forwarding
     
  2. PhotonX

    PhotonX

    Messages:
    36
    Ratings:
    +2
    Which router model do you have?
     
  3. fyshstyx

    fyshstyx

    Messages:
    75
    Ratings:
    +0
    SMC wireless
     
  4. GizmoPower

    GizmoPower

    Messages:
    135
    Ratings:
    +9
    Tried to join/run a server today but had some issues.
    df-racing appears as a unjoinable server
    df-racing dont allow to join race due to missing car: -alfamontreal- wich I dont have

    Started my own server, but there are some bugs.
    When selecting my server (From another pc on my local network) it wanted to connect to df-racing.
    So I had to unhock the -Hide unjoinable servers- then dobble click on my server several times, then it would select it.
    But when starting race, the car wount move. Completely stuck !
     
  5. fyshstyx

    fyshstyx

    Messages:
    75
    Ratings:
    +0
  6. Alexander Knoll

    Alexander Knoll
    NEVER GIVE UP!!

    Messages:
    1,417
    Ratings:
    +286
    maybe you take a deeper look in to df-racing.ddns.nst:60471 ?
     
  7. GizmoPower

    GizmoPower

    Messages:
    135
    Ratings:
    +9
    Ok. Did not realize there Was a dedicated Page. Thank you :)
     
  8. fyshstyx

    fyshstyx

    Messages:
    75
    Ratings:
    +0
    what is that page for?
     
  9. Alexander Knoll

    Alexander Knoll
    NEVER GIVE UP!!

    Messages:
    1,417
    Ratings:
    +286
    for nothing special, it's only my fileserver...
     
  10. fyshstyx

    fyshstyx

    Messages:
    75
    Ratings:
    +0
    oh...i just noticed that your port is not 28100, how do i change the connection port so i can connect?
     
  11. Alexander Knoll

    Alexander Knoll
    NEVER GIVE UP!!

    Messages:
    1,417
    Ratings:
    +286
    no dude you miss understand here something...
    The lobby server and the bot is at port 28100...but with the old 0655 version you can't use it, because the server runns 090rc10...
    The fileserver, witch has primary nothing to do with racer's multiplayer, is at a differend port...to get rid of this stupid port sniffers...
     
  12. fyshstyx

    fyshstyx

    Messages:
    75
    Ratings:
    +0
    oh...i cant run 090rc10, my computer dont like newer cg shaders