Missing cars

Discussion in 'Assetto Corsa' started by Ian Cameron, Sep 3, 2017.

  1. Ian Cameron

    Ian Cameron

    Messages:
    404
    Ratings:
    +60
    Anyone know why this is happening, cars in distance missing. Also no exterior sounds of AI cars from cockpit.
    Seems to be just the Ferrari California that's affected, and on any track. Missing Car.jpg
     
    • Angry Angry x 1
  2. Michael Hornbuckle

    Michael Hornbuckle

    Messages:
    3,104
    Ratings:
    +2,701
    Welcome to the world of crappy (rip/conversion) mods.
     
    • Agree Agree x 4
    • Haha Haha x 2
  3. Stereo

    Stereo

    Messages:
    2,629
    Ratings:
    +1,642
    It just means the lods.ini is configured wrong so there's a distance where no lods are visible.
     
  4. Ian Cameron

    Ian Cameron

    Messages:
    404
    Ratings:
    +60
    Ok so what's the solution then, please.
     
  5. Joseph Maxx

    Joseph Maxx

    Messages:
    698
    Ratings:
    +229
    You need to change the render distance for the LOD in the lod.ini file. But the ultimate solution is to not use ripped content that's created by people who have no idea what they're doing.
     
  6. Hoksu

    Hoksu

    Messages:
    92
    Ratings:
    +95
    Problem: low quality mod.
    Solution: delete, then find a better mod or drive a KS car
     
  7. HypoToad

    HypoToad

    Messages:
    291
    Ratings:
    +51
  8. Ian Cameron

    Ian Cameron

    Messages:
    404
    Ratings:
    +60
    Ooops! sorry for the post, I completely forgot this was a mod and thought it was one from the Ferrari pack.
    Otherwise would not have bothered, as with all Mods if they don't work well I delete them, as I have done so with this.
    Thanks anyway
     
    • Like Like x 1