Who can join? All premium members can sign up for this event and a maximum of one server will be available for this event. Sign up below and make sure to tag fellow community members who you think are up for a challenge! Not a premium member yet but interested to race with our group of friendly drivers? Click here for more information and learn how you can participate as well. Server and TeamSpeak Password: click here (TEAMSPEAK IS MANDATORY) TeamSpeak Installation Guide: click here Racing Club Rules: click here Incident Reporting: click here Server Name: RACEDEPARTMENT.COM GTE Cars: EnduRacers Endurance Series (v2.0) - only GTE cars will be available on the night Track: Circuit Paul Ricard (HTTT GT) Fixed Setups: No (Setups can be shared) Driving Assists: Auto Clutch, Auto Shifting Practice: 19:00 GMT (20 minutes) Qualifying: 19:20 GMT (10 minutes) Warm Up: 19:30 (5 minutes) Race: 19:35 GMT (20 minutes + Formation Lap) Warm Up 2: 19:55 GMT (5 minutes) Race 2: 20:00 GMT (20 minutes + Formation Lap) Warm Up 3: 20:20 GMT (5 minutes) Race 3: 20:25 GMT (20 minutes + Formation Lap) CHOOSE YOUR CAR ON THE NIGHT! All GTE cars will be available for selection. Feel free to switch between cars during the practice session, but please avoid switching between races - your qualifying position will not be restored. Entry List Daiman Patel Joseph Wright - Live Stream and Commentary Davide Sciacca Stephen Gibb jego Noé Bernal Ingemar Petersson Davy Vandevenne Steve Le Gallez Ross McGregor Pauli Ahonen Anders Myhre PD07 serge07 bartolaf xdevildog PurgerUK Martin Fiala Maciej Strzeboński Theo van den Brink pattikins Jriv012 Raf Nix Peter Stokman Jens Roos Nickl561 Empty Slot Empty Slot Empty Slot Empty Slot Empty Slot Empty Slot Roy Magnes (?) avenger82 (?) Celtic Pharaoh (?) utp: 78 DP SERVER IS UP!