• Welcome to the largest (sim) racing website in the world!
    Blurring the line between real and virtual motorsports.

index-parameters invalid

Discussion in 'Bob's Track Builder' started by looneycooney, Sep 13, 2009.

  1. looneycooney

    looneycooney

    Messages:
    52
    Ratings:
    +0
    Hey all !
    I'm totally new to this trackbuilding tool and was just playing with it.
    I'm hoping to export a track i've build with the demo...but the export tool doesn't work ..
    I try to export as a rfactor-model , but it keeps telling me :
    'Can't export because index was out of range .must be non-negative and less than the size of the collection parameter name : index' '

    Is this due to it being a demo or is it a plugin i'm missing?!
    I'm sure i'll buy the program , as soon as i find a way to pay...

    Wkr
     
  2. Eric Tozer

    Eric Tozer

    Messages:
    301
    Ratings:
    +1
    If BTB is running I don't think you are missing anything.
    Try just making a really basic track & see if that exports.

    Maybe also try going to the "Edit Start Finish Positions" & click Clear all & Append your track again.
     
  3. looneycooney

    looneycooney

    Messages:
    52
    Ratings:
    +0
    yup that did it for me..i put on the startgrid and pitpositions , tried again and now it works :)
    Even with a basic one now..don't know what caused it, but it's solved so.. Tnx!

    Wkr :jump:
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.