Resource icon

Tracks Hobsbury 1.1

Log in to download, or make sure to confirm your account via email

elvis feet

100RPM
Jun 6, 2017
100
14
Was looking forward to driving your track. "errors with Hobs" while game loading. Track not showing in game.
 

Manian

100RPM
Aug 20, 2010
106
66
34
With content manager the track works fine, but there's a problem as already said by others at the start of the game.
This is the blurred things i talk about :D

 

Stereo

3000RPM
Dec 22, 2009
3,804
4,799
With content manager the track works fine, but there's a problem as already said by others at the start of the game.
This is the blurred things i talk about :D

That's probably a tree in front of the camera, just from so close it looks weird and blurry cause it's 1-2 pixels on the edge of it.
 
  • Like
Reactions: Manian

Dan42

25RPM
Feb 15, 2011
46
4
Hi, I'm sorry, it's always the same thing, I cannot find Hobs in the track list and I get the following message: ERROR REPORT - Errors with content: Hobs. I thank you in advance if you can correct that.
 

synaptik_1

1RPM
Aug 24, 2008
3
1
I'm getting the same error as previous posts at game startup and this line in the log:
"ERROR Track: hobs Invalid JSON primitive: ."
And the track isn't showing up in game. Any ideas on what may be happening?
 
Last edited:

Rogerbee

500RPM
May 2, 2018
567
71
50
I had it happen today, but only when the game loaded via the standard front end and not Content Manager, that happens sometimes even when you hit Go in Content Manager when you very first start the game up.
 

bsmooth

500RPM
Jul 27, 2015
542
158
62
Has anyone had any luck getting this to work using the standard front end. Looks like a cool track to try, when I can get it to work that is.
 

bsmooth

500RPM
Jul 27, 2015
542
158
62
Hey Gilles any chance of getting this to work with the standard front end please ?