Help with XD Tool

Discussion in 'Formula SimRacing' started by Nicholas Fischer, Apr 12, 2012.

  1. Nicholas Fischer

    Nicholas Fischer

    Messages:
    64
    Ratings:
    +15
    I can't get the XD tool to work with rFactor.
    I took the d3d9 and XD_readme files from the compressed file and extracted them and put all the files created in the main rfactor folder. However, it's not working as I am pressing the "`" button in-game and nothing happens.

    Am I doing something wrong.

    Any feedback would be appreciated
     
  2. Nicholas Fischer

    Nicholas Fischer

    Messages:
    64
    Ratings:
    +15
    bump
     
  3. Nicholas Fischer

    Nicholas Fischer

    Messages:
    64
    Ratings:
    +15
    bump again
     
  4. Nicholas Fischer

    Nicholas Fischer

    Messages:
    64
    Ratings:
    +15
    [​IMG]
     
  5. Eduard Mallorquí

    Eduard Mallorquí

    Messages:
    696
    Ratings:
    +248
    What version of XD are you using? Is your rFactor legal?
     
  6. Ivo Simons

    Ivo Simons

    Messages:
    11,357
    Ratings:
    +953
    You running the game in DX9 mode?
     
  7. Nicholas Fischer

    Nicholas Fischer

    Messages:
    64
    Ratings:
    +15
    2.1.9
    Yeah it's legal. Bought a copy.

    wait how do I run it using DX9?
     
  8. Eduard Mallorquí

    Eduard Mallorquí

    Messages:
    696
    Ratings:
    +248
    Are you using noDVD exe?
     
  9. Nicholas Fischer

    Nicholas Fischer

    Messages:
    64
    Ratings:
    +15
    what is noDVD exe? is that when I launch it in its main folder in program files?
     
  10. Blair Disley

    Blair Disley

    Messages:
    208
    Ratings:
    +40
    Doesn't have to be run in dx9 to work, at least not on Win XP
     
  11. Tim Brook

    Tim Brook

    Messages:
    312
    Ratings:
    +53
    Try pressing CTRL + F. Don't know what it changes but it stops it flashing for me. It might enable it, who knows.