GT Legends is not responding

Discussion in 'GT Legends' started by Paul M Jones, Jun 1, 2012.

  1. Paul M Jones

    Paul M Jones

    Messages:
    652
    Ratings:
    +375
    Last night, I tried to install the Alfa GTA Junior mod. It showed up in GTL but when I tried to connect multiplayer, it shut down and said " GT Legends is not responding" I tried to remove the mod and sound pack from GTL but had no luck. I decided that a clean install may solve the issues, I tried to install GTL but It seems to be corrupted.
    Hopefully someone can help, I want to participate in the Mini races coming up soon!
     
  2. Knut Omdal Tveito

    Knut Omdal Tveito
    Premium

    Messages:
    3,640
    Ratings:
    +1,762
    Hmm, not sure about this. After you uninstalled did you also manually delete the Gamedata folder? iirc the uninstall only deletes the default content, but I'm not sure though.
     
    • Like Like x 1
  3. Paul M Jones

    Paul M Jones

    Messages:
    652
    Ratings:
    +375
    Thanks Knut for the advice, just deleted the Gamedata folders etc. I'm re-downloading GTL (again) see If that will work.
     
  4. Knut Omdal Tveito

    Knut Omdal Tveito
    Premium

    Messages:
    3,640
    Ratings:
    +1,762
    @Paul M Jones
    Here's a few install tips. Especially try to avoid the Programfiles folder and install in C :\ GTL or C :\ Games\GTL instead
    Source
     
    • Like Like x 1
  5. Paul M Jones

    Paul M Jones

    Messages:
    652
    Ratings:
    +375
    Thanks Knut, hopefully there'll be no more problems with GTL from now on.