This fun event goes against all the rules at RaceDepartment. Cut the corners, hit everyone and have fun! Who can join? Any premium member can sign up for to any event . Sign up below and make sure to tag fellow community members who you think are up for a challenge! Not a premium member yet but interested to race with our group of friendly drivers? Click here for more information and learn how you can participate as well. Racing Club Rules: click here Server and Teamspeak Password: click here (TEAMSPEAK IS MANDATORY) Teamspeak Installation Guide: click here (Handy guide to setup teamspeak) Incident Reporting: click here Server Name: RACEDEPARTMENT.COM FIGURE8 Fixed Setup: No (feel free to share them) Driving Assists: Auto Clutch Practice: 19:00GMT (30 minutes) Warm Up: 19:30 (5 minutes) Race: 19:35GMT (15 minutes) Warm Up 2: 19:50GMT (5 minutes) Race 2: 19:55GMT (15 minutes) Warm Up 3: 20:10GMT (5 minutes) Race 3: 20:15GMT (15 minutes) *Note that daylight savings are active. 19:00 GMT = 20:00 BST = 21:00 CEST. Entry List Joseph Wright Ask me anything in teamspeak Matt Le Gallez TTupsi FeltHat Gasper Zupan Gasper Grebenc elnando8 Otune kedy89 Lesley Buurlage Free slot Free slot Free slot Free slot Free slot Max: 30 TEAMSPEAK IS MANDATORY IN CLUB EVENTS!