Who can join? All premium members can sign up for this event and a maximum of one server will be available for this event. Sign up below and make sure to tag fellow community members who you think are up for a challenge! Not a premium member yet but interested to race with our group of friendly drivers? Click here for more information and learn how you can participate as well. Server and TeamSpeak Password: click here (TEAMSPEAK IS MANDATORY) TeamSpeak Installation Guide: click here Racing Club Rules: click here Incident Reporting: click here Server Name: RACEDEPARTMENT.COM F2 Cars: Formula 2 Track: Suzuka (Matsusaka) Fixed Setups: No (Setups can be shared) Driving Assists: Auto Clutch, Auto Shifting Practice: 20:00 GMT (20 minutes) Qualifying: 20:20 GMT (10 minutes) Warm Up: 20:30 (5 minutes) Race: 20:35 GMT (20 minutes) Warm Up 2: 20:55 GMT (5 minutes) Race 2: 21:00 GMT (20 minutes) Warm Up 3: 21:20 GMT (5 minutes) Race 3: 21:25 GMT (20 minutes) Entry List Daiman Patel bömii BloodySalmonMan Fabrice Bourguignon Rui F. Martins BhZ Ingemar Petersson avenger82 Steve Le Gallez erosshd makan Jakal31 RainhamIron xiqui Kresh Brent Mills Theo van den Brink Marko K. Empty Slot Empty Slot Empty Slot Empty Slot Empty Slot Empty Slot Empty Slot Empty Slot Empty Slot Empty Slot Empty Slot Ramón Clemente (?) utp: 45 DP SERVER IS UP!