1. Do you love cycling and/or running?
    Join the RaceDepartment community on Strava here.

Error message, need help...

Discussion in 'Racer Problems & Fixes' started by Alexander Knoll, Aug 5, 2012.

  1. Alexander Knoll

    Alexander Knoll
    NEVER GIVE UP!!

    Messages:
    1,418
    Ratings:
    +286
    Hai all,
    i need your help.
    I tried with tracked, to load the mount autobahn track, but it fails...
    I use the 090rc3, with the tracked from this version...
    I got this QLog:

    Code:
    0x0553DD82 [newton]: (filename not available): NewtonMeshGetIndirectVertexStreams
    0x112102E0 [(module-name not available)]: (filename not available): (function-name not available)
    cache is already deletet...
    What can i do?

    THX

    regards
    Alex
     
  2. Cosmo°

    Cosmo°

    Messages:
    283
    Ratings:
    +53
    In order to use Mt. Autobahn in recent betas (not specifically tracked alone) I had to disable some of the .dof calls in geometry.ini. grounds01, 03, 04 and road6 would otherwise crash Racer on loading.
     
    • Like Like x 1
  3. Alexander Knoll

    Alexander Knoll
    NEVER GIVE UP!!

    Messages:
    1,418
    Ratings:
    +286
    Oh, ok, THX
    ...and do you know why racer crash?
     
  4. Cosmo°

    Cosmo°

    Messages:
    283
    Ratings:
    +53
    No, this is the only case I know where specific .dof files seem to cause issues. I believe both Some1 and Ruud know about this since I might have mentioned it in conversations, but no idea on what exactly causes it or how it could be fixed properly.
     
  5. luthobu

    luthobu

    Messages:
    1,120
    Ratings:
    +179
    Loads fine here in both Racer and tracked. Seems like a GPU thing to me..
    Running Racer with the default setup (minor non-graphical tweaks) and most
    post-processing is done in the Nvidia panel. Maybe you should look at those
    settings. I know that one or two of the nvidia settings crashed GTL here.
     
  6. Alexander Knoll

    Alexander Knoll
    NEVER GIVE UP!!

    Messages:
    1,418
    Ratings:
    +286
    hmm...i have no problems with GTL or any other car/track in Racer...in NV settings is every thing the same for Racer and GTL...MAX^^
    No i think it's only a problem with this some files...we have to wait if ruud or some1 can fix it...

    THX for help!
     
  7. boomer541

    boomer541

    Messages:
    1,356
    Ratings:
    +165
    Tried Mt. Autobahn in both racer and tracked ver 090rc3 and both worked fine. So it must be a problem with your system or the track file may be defective.
     
  8. Alexander Knoll

    Alexander Knoll
    NEVER GIVE UP!!

    Messages:
    1,418
    Ratings:
    +286
    THX Bob, i take a look...