DTM @ Brands Hatch '07 - Monday June 21st 2010


Server Name:
RaceDepartment.com DTM
Track: Brands Hatch '07 (Default)
Weather: Dry
Cars: FVR DTM 07 (Audi and Mercedes only)
Start: 19:00 GMT
Practice: 20 minutes (Sever will be up during the day)
Qualification: 10 minutes (Super Pole)
Warmup: 10 minutes
Race: 2x 30 minutes

Notes:
We have a fresh, new way of reporting and punishing incidents in the Racing Club, using an infractions system - read more here

You are actively encouraged to use this system - we like to keep driving standards high - so if you feel you were wronged in any way during an event simply send the event organiser a private message detailing the incident. Do not post reports/accusations in the thread itself - negativity and anger gets us nowhere.

Click here to read the password and golden rules!

Monday Night Discussion Thread - > http://www.racedepartment.com/race-s...tml#post536854
 
Entry List

  1. Remco de Wildt
  2. Simon Gardner
  3. Jakob de Boer
  4. Ross Balfour
  5. Wayne Douglas
  6. Uros Loncar (Maybe)
  7. Nathan Magrath
  8. Mattia Gottardi
  9. Reggie Blain
  10. Dan Allinson (Maybe)
  11. Marius Neverauskas
  12. Andrew Bridle
  13. -
  14. -
  15. -
  16. -
  17. -
  18. -
  19. -
  20. -
  21. -
  22. -
  23. -
  24. -
  25. -
 

Ross Balfour

#99 | Roaring Pipes Maniacs
This is a brilliant combo!

Did a 1.22.9 there with about 10-15 laps practise, I love that if you make one small error, BAM your race is over! Can't wait for Monday night!
 
pls sign me out.

have major game-computer problems. chassis intruded. still looking what i messed up after some changes in my computer. can enter my bios then after reboot i get message chassie intruded.
 

Robin Cook

100RPM
Could you sign me out too. Sorry im supposed to be somewhere tomorow night and i forgot all about it. :(

pls sign me out.

have major game-computer problems. chassis intruded. still looking what i messed up after some changes in my computer. can enter my bios then after reboot i get message chassie intruded.
really obvious but sometimes the obvious ones get overlooked, have you checked the case open sensor (if youve got one) is working and have you tried disabling it within the bios
 
yep i already tried to find something into the bios, Asus, but it isnt there. And for what i know of my case there isnt a sensor.

Tried everything tonight also disambling the motherboard, but no success. So i have to look for a new one.

Think it is a bit damaged after reinstalling the motherboard when fitting a larger powersupply.
 
Top Bottom