CSW V2 + CSP V2 with Fanaleds?

Discussion in 'rFactor 2' started by rocafella1978, May 14, 2016.

  1. rocafella1978

    rocafella1978
    Premium

    Messages:
    654
    Ratings:
    +107
    hi all, does rF2 work with Fanaleds and CSW V2 + CSP V2?
    i am back in setting up everything again and any help would be great. completely lost data on computer...
     
  2. Alexandre Costa

    Alexandre Costa

    Messages:
    246
    Ratings:
    +95
    You don't need fanaleds on rfactor 2. The game supports it.
     
  3. Emery

    Emery

    Messages:
    1,555
    Ratings:
    +507
    Totally works.
     
  4. rocafella1978

    rocafella1978
    Premium

    Messages:
    654
    Ratings:
    +107
    any help in regards to CSW V2 + CSP V2 settings recommendations and suggestions? would be grateful.
     
  5. Emery

    Emery

    Messages:
    1,555
    Ratings:
    +507
    Set SPR & DPR to 0 (or use very low level) for wheel.
     
    • Agree Agree x 1
  6. rocafella1978

    rocafella1978
    Premium

    Messages:
    654
    Ratings:
    +107
  7. Deleted member 130869

    Deleted member 130869

    Ratings:
    +0
    When possible, set the parameters to OFF so the game has control of all FFB aspects, and the wheel doesn't add anything on top.
     
  8. rocafella1978

    rocafella1978
    Premium

    Messages:
    654
    Ratings:
    +107
    does rFactor2 do all the wheel and in game settings automatically basically? so not much needed to be done?
     
  9. rocafella1978

    rocafella1978
    Premium

    Messages:
    654
    Ratings:
    +107
    there are several in-game settings do i touch anything or chane values? torque and etc? FFB multiplier?
     
  10. rocafella1978

    rocafella1978
    Premium

    Messages:
    654
    Ratings:
    +107
    found out that with the fanaleds plugin dll copied into the bin64 plugins, the wheel works so much better and lights and car specs! very nice Fanaleds worth it!
     
  11. wikke1984

    wikke1984

    Messages:
    46
    Ratings:
    +3
    i use the default settings for the clubsport wheel.
    everything is working good but just if go over the kerbs or the gras on the track my wheel is shaking heavely...

    somebody also ? or am i doiing wrong ?
    grtz
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.