• Welcome to the largest (sim) racing website in the world!
    Blurring the line between real and virtual motorsports.

Could not find a suitable video mode

Discussion in 'Assetto Corsa' started by Bram Hengeveld, Mar 11, 2015.

  1. Bram Hengeveld

    Bram Hengeveld
    RaceDepartment Founder Staff Premium

    Messages:
    45,053
    Ratings:
    +18,079
    Installed v1.1 and the Dream Pack DLC as a clean install. After firing up the game and selecting the Nissan @ Nordschleife Endurance I get the message "Could not find a suitable video mode" and the game returns back to the menu.

    Anybody had something similar, how have you solved this?
     
  2. Fernando Zart

    Fernando Zart

    Messages:
    450
    Ratings:
    +111
    Just redefine your vídeo settings (in my case, it was 1920x1080). After upgrade it went back to something like 640x480...
    Cheers.
     
    • Agree Agree x 1
  3. Stereo

    Stereo

    Messages:
    3,092
    Ratings:
    +2,263
    Mine was set to fullscreen triples & didn't work, changing it to windowed & it loaded ok.
     
  4. Bram Hengeveld

    Bram Hengeveld
    RaceDepartment Founder Staff Premium

    Messages:
    45,053
    Ratings:
    +18,079
    @Fernando Zart jep that's what I did and it worked. Forgot to report back it was solved. Thank you :)
     
    • Love Love x 1
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.