RD Series on Simracing.GP

Daily WTCR races on Simracing.GP Weekly GT3 Endurance races on Simracing.GP Weekly GT3 Sprint Races on Simracing.GP Weekly GT4 Sprint Races on Simracing.GP

Content Manager Support Thread

Ugh, still struggling. I can now launch Content Manager from the new location, but when I hit the GO! button, it sits there and does nothing. What a headache. More Googling. Any help would be most appreciated.
Did you have any luck with this. I did the same thing when asked if I wanted to move and now my AC is broken and CM won't let me keep it in the AC root folder
 
Did you fill up the drive where CM is located? That will cause all kinds of strange problems.
The drive was quite full (c) where CM located itself too. I've since reinstalled AC, CM and CSP/SOL and free'd up space but still i am having issues. The only thing changed since last playing it fine was the most recent CSP and a SOL beta which I'm not running on this new version

Still get black screen 9/10 times with "ACS not responding" and the 1 few times its works there is no sound.... got me confused for sure.
 
The drive was quite full (c) where CM located itself too. I've since reinstalled AC, CM and CSP/SOL and free'd up space but still i am having issues. The only thing changed since last playing it fine was the most recent CSP and a SOL beta which I'm not running on this new version

Still get black screen 9/10 times with "ACS not responding" and the 1 few times its works there is no sound.... got me confused for sure.
Did you recently update windows? I finally did yesterday and started getting black screens and crashes when entering a game. Rolled back this morning but have yet to try AC.
 
Did you recently update windows? I finally did yesterday and started getting black screens and crashes when entering a game. Rolled back this morning but have yet to try AC.
I had done afew of the smaller updates but the major one I had been putting off due to the large update package size. It has since updated and still continues the issues.

A very good point you raise though as the Frame work and security updates had gone through in the last week or so I shall look into if any Firewall or other settings have changed aswell as run in compatibility mode.

Keep me updated on how you go and I shall do the same
 
1601950369016.png


No luck so far, now and again I get this even before ACS.exe starts up
 

Durge Driven

Premium
It is not Windows I update manually and CM is okay
The only odd thing with the latest cumulative update media tool was also updated
and contained the normal Flash update. The only updates to install are Cumulative
and NET Framework
New also is pesky Intel Ethernet and 32bit not 64bit
I have worked out on game tower you must force driver install before you
install your usual 64bit driver and all is good

Fresh media tool + manual install only updates (2) you should have
2004 updates.jpg


Did you move CM folder in documents to a temp and try
If it is not that then delete both CM folders and re-install it but I guessing you already tried both
 
I am having big trouble creating a 'championship' properly in Content Mgr.

I cannot find anywhere any kind of manual/guide, etc that goes over all of the functions of Content Mgr. Does anything like that exist, other than youtube videos that help you initially setup Content Mgr?

Also, is there any site or forum (or discord channel) that i should be on where i could ask specific questions about issues with Content Mgr? Surely, something like that exists, but i can't find anything that is of any help with explaining how to use (or solve problems with) Content Mgr

Thanks
Randy
:)
 
Hi! Could you detail which graphics mods did you disable? I am facing the same problem. Have CSP 1.67 preview 1 and SOL 2.0 beta 3. I was thinking it was SOL, but I reverted back to 1.7 and didn't solve the problem
 
Well. I just got back to CSP 1.60 and SOL 1.7 and problem solved. I guess we have to wait another CSP and SOL build
 
Top