Circuito Monteblanco: there is a little bug in starting lights

mirko017

10RPM
Original poster
Nov 16, 2018
13
0
60
I downloaded the "Circuito Monteblanco (10 layouts) GTR2 by Paulmarc 1.0".
All the 10 layouts are fully working and it's a very nice track.
However I noticed a little bug in starting lights.
The green light appears while the red lights are still turned on.
So you must remember to not start immediately when you see the green light.
You have to wait until all the red lights are turned off and finally you can start.
Am I the only one who noticed this problem..?
 

Jempy

1000RPM
Premium
Nov 26, 2010
1,957
603
69
In fact, I wonder if this kind of starting lights system was not really used IRL at the time ?
It surely changed a few times in Motorsports history.
 

mirko017

10RPM
Original poster
Nov 16, 2018
13
0
60
In fact, I wonder if this kind of starting lights system was not really used IRL at the time ?
It surely changed a few times in Motorsports history.
Thank you for your answer.
I don't know if this kind of starting lights was really used. Maybe you are right.
Anyway, I have more than 800 different tracks for GTR2 and I don't remember another track with the same problem.
 

Jempy

1000RPM
Premium
Nov 26, 2010
1,957
603
69
Maybe you should try to send a PM to the author ... as I suspect he doesn't come and visit RD very often ( no such line: mirko017 was last seen: Today at 11:13 ) in his profile.

Maybe a private message might create a notification by mail to him ... so he might give you the answer you're looking for ... except if someone here may give you the tip to apply modifications to solve your problem. ( not a very real big problem in fact ).