1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. #GiveAwayFriday. Win a copy of F1 2017 - The Game. Click here to join.

Where are the cars?

Discussion in 'Stock Car Extreme' started by mkel1966, Feb 15, 2015.

  1. mkel1966

    mkel1966

    Messages:
    181
    Ratings:
    +23
    Hey guys,
    1. Only V8"s 2013/2014 are showing in my car lists, how do I load the other cars?
    2. In options, Controller 1, I don't see "push to pass" button to map. Is it the same as the "temporary boost"?
    Thanks in advance.
     
  2. Andy Jackson

    Andy Jackson
    Track Limits Marshall. Premium

    Messages:
    6,110
    Ratings:
    +2,800
    Have you tried clicking on the arrows either side of your main picture of the V8's? :whistling::whistling:

    And yes to your other question. :thumbsup:
     
  3. mkel1966

    mkel1966

    Messages:
    181
    Ratings:
    +23
    Thanks for the reply. I took a screenshot but I don't know where it went:thumbsdown: sorry about the pic(taken from phone).
    car01..JPG
     
  4. Nox

    Nox
    Premium

    Messages:
    6,681
    Ratings:
    +2,323
    It's on the screen before that. Load the game, don't click anything - on the right is a picture with an arrow either side. Click 'em. Don't worry, you're not the first person to miss them, a lot of people have (myself included)
     
  5. Lazarou

    Lazarou
    Premium

    Messages:
    1,637
    Ratings:
    +979
    A screenshot I have used a few times :) The red arrows point the way.

    [​IMG]
     
    • Like Like x 1
  6. Andy Jackson

    Andy Jackson
    Track Limits Marshall. Premium

    Messages:
    6,110
    Ratings:
    +2,800
    There you go Mkel. That should sort you out. You might not see that actual picture, well you wont. But as you add mods you will get to choose all kinds of race modes.

    Like this one:
    [​IMG]
     
  7. mkel1966

    mkel1966

    Messages:
    181
    Ratings:
    +23
    Thanks a lot guys, missed that. Couple more questions please.
    1. Where do the screenshots go? I don't have the folder in my Userdata.
    2. When I'm on the first screen from garage to test/race, I'm automatically on first gear taking off and I'm on auto pit stop even though speed limiter is already mapped to my button box.

    edit: found the screenshot folder
    Sorry guys, I'm having problems with this game in different cars. My g27 pedals are not getting recognized.Ok,,,found out I have to press pit request button to get out of pit lane. Everytime I enter pit it's on automatic. How can I turn this off/on? It's different from Ftruck2013.
     
    Last edited: Feb 15, 2015
  8. JoelGL

    JoelGL

    Messages:
    1,059
    Ratings:
    +73
    Now what mod is that? That looks fantastic! :cool:
     
  9. Fabio Rodrigues

    Fabio Rodrigues
    Reiza Studios Community Manager

    Messages:
    670
    Ratings:
    +421
    You need to turn off auto pit in the Difficulty screen. Make sure you check all those settings, for some reason most assists default to "on".

    And I really think @Reiza Studios should change the Stock V8's RFM picture so it tells people to click on the arrows to change series...
     
    • Agree Agree x 1
  10. Andy Jackson

    Andy Jackson
    Track Limits Marshall. Premium

    Messages:
    6,110
    Ratings:
    +2,800
    I found it somewhere on the interweb. Its the GT500 mod. Lovely cars.

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  11. JoelGL

    JoelGL

    Messages:
    1,059
    Ratings:
    +73
    Only found for GTR2. Should these versions work with GSCE? Thanks.
     
  12. mkel1966

    mkel1966

    Messages:
    181
    Ratings:
    +23
    Thanks a lot for the help guys, sorted it out.