• Racing is not a matter of life and death. It's much more important than that!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. If you have any questions, please don't hesitate to ask. There's no such thing as a stupid question.

Wheel disconnecting problem

Discussion in 'Automobilista' started by Lenniepen, Mar 2, 2016.

  1. Lenniepen

    Lenniepen

    Messages:
    13
    Ratings:
    +2
    Hi,

    First of all, I'm really enjoying Automobilista!
    But...
    While in a session, after I visited the Garage or Options tab more than once, my wheel (Logitech MOMO) is not responding anymore. Not on the track, not in the controller-options.
    It's working in the Logitech Profiler when I alt-tab from the game.
    Restarting the game solves the problem, except when I go to car settings or options again (2 or 3 times). This happend multiple times now.

    Any tips?
    Thanks in advance.
     
  2. mkel1966

    mkel1966

    Messages:
    171
    Ratings:
    +22
    Mine does that quite often before and it was plugged into my 3.0 usb connection. Changed that to 2.0 and never had a problem since.
     
  3. Lenniepen

    Lenniepen

    Messages:
    13
    Ratings:
    +2
    Thanks for your quick reaction!
    It is plugged in a usb 3.0 port, so that might be it.
    Never had this problem with other games though.

    Edit: it looks like this solved the problem!
     
    Last edited: Mar 2, 2016
    • Like Like x 1