• "I've tried everything other than jumping out of a plane, but nothing gives you an adrenaline rush like racing a car." - Nigel Mansell
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Sell Thurstmaster T500 GT + NEW F1 WHEEL

Discussion in 'Sim Racing Marketplace' started by Kurt Vanhee, May 3, 2015.

  1. Kurt Vanhee

    Kurt Vanhee
    Premium

    Messages:
    584
    Ratings:
    +145
    Can confirm that this is SOLD
    Thanks Racedepartment for the space.

    Due to buying a Fanatec v2 base, i am selling my T500 base with the original GT rim and a brand new, never used F1 wheel.
    Pedals are NOT included.
    They gave me a lot of pleasure during last 2 years:).
    What you see on the pics, the buyer will get:rolleyes: The base is fully working.
    European buyers preferred, preferred payment by bank transfer. Paypal also possble, if buyer pays xtra fees.
    Looking for around 250euro plus shipment.

    IMG_20150503_161703.jpg

    IMG_20150503_161649.jpg

    IMG_20150503_161637.jpg
    IMG_20150503_161627.jpg
     

    Attached Files:

    Last edited: May 8, 2015
  2. Kurt Vanhee

    Kurt Vanhee
    Premium

    Messages:
    584
    Ratings:
    +145
    Price drop: 200euro
     
  3. sebastalona

    sebastalona

    Messages:
    23
    Ratings:
    +7
    Hi, do you know how much shipping would be to UK?
     
  4. Kurt Vanhee

    Kurt Vanhee
    Premium

    Messages:
    584
    Ratings:
    +145
  5. sebastalona

    sebastalona

    Messages:
    23
    Ratings:
    +7
    Ok great, I'll take them. Can you PM me details and I'll make payment when I get back from work this afternoon?
     
  6. Kurt Vanhee

    Kurt Vanhee
    Premium

    Messages:
    584
    Ratings:
    +145
    OK, i am @work also. Later this afternoon I Will sent you a pm.
    Grtz
     
  7. sebastalona

    sebastalona

    Messages:
    23
    Ratings:
    +7
    Payment sent and address details supplied.
     
  8. sebastalona

    sebastalona

    Messages:
    23
    Ratings:
    +7
    Hi Kurt, just had an afterthought! Does the power supply unit come with an adapter for UK power supply? I can see in the photo that it's obviously a Euro plug, but was wondering if it originally came with a UK plug too to swap over if needed?
     
  9. Kurt Vanhee

    Kurt Vanhee
    Premium

    Messages:
    584
    Ratings:
    +145
    Ah yeah, is europe plug. Think you can contact thrustmaster to als for a uk 1.
    Or if you have a converter or a spare?
    Grtz
     
  10. sebastalona

    sebastalona

    Messages:
    23
    Ratings:
    +7
    No worries, I'll just use a converter. No big deal, like I say it was an afterthought!

    Thanks.