1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Teamspeak Server

Discussion in 'RaceRoom Racing Experience' started by 2scoops, Apr 25, 2016.

  1. 2scoops

    2scoops
    Premium Member

    Is anyone else having problems getting connected to Teamspeak, my bookmark and the link on event posts just goes to a 404 Page Error for me.

    Or has Kenny and Lars just blocked me :roflmao:
     
  2. Vangelis Parginos

    Vangelis Parginos
    You can call me "V" :D Premium Member

    I just tried and everything is ok... :unsure:
     
  3. 2scoops

    2scoops
    Premium Member

    I just get this:

    HTTP 404 error
    That’s odd... Microsoft Edge can’t find this page
     
  4. Vangelis Parginos

    Vangelis Parginos
    You can call me "V" :D Premium Member

    From the link at the club races, i have the same result. But when i run teamspeak it works like always.
     
  5. 2scoops

    2scoops
    Premium Member

    whats the server name you are using to connect on Teamspeak
     
  6. Vangelis Parginos

    Vangelis Parginos
    You can call me "V" :D Premium Member

    Server name is RaceDepartment, address is ts.racedepartment.com, the rest is the known pass... and label RaceDepartment.
    I hope you fix it.
     
    Last edited: Apr 25, 2016
    • Agree Agree x 1
  7. Kenny Paton

    Kenny Paton
    Embarrassingly, Backmarker Champion 2015 & 2016 Staff Premium Member

    Was your bookmark made after the PW changed, maybe need to check that.

    Not that we don't enjoy the peace and quiet.:D
     
  8. 2scoops

    2scoops
    Premium Member

    I will check, the bookmark just took me to the login screen
     
    • Like Like x 1