• "I've tried everything other than jumping out of a plane, but nothing gives you an adrenaline rush like racing a car." - Nigel Mansell
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Strange ghost car image

Discussion in 'RACE 07 - Official WTCC Game' started by Warren Dawes, Jul 4, 2008.

  1. Warren Dawes

    Warren Dawes

    Messages:
    12,827
    Ratings:
    +1,818
    Has anyone seen this problem before. I just tried a few test laps at Mid Ohio in TA mode but the ghost car was partly solid looking when up close. Made it impossible to drive with it, completely blocking my view when just in front.
    I tried different graphic settings but no luck.

    I then tried a default track (Brands Hatch) and it was ok. Back to Mid Ohio and same problem.

    [​IMG]
     
  2. Clive Siggs

    Clive Siggs

    Messages:
    716
    Ratings:
    +0
    I had/have the same problem as you Warren but mine was on TA mode @ Brands Hatch - bit strange but I haven't been able to get it back to normal :(
     
  3. Michael Herrmann

    Michael Herrmann

    Messages:
    4,852
    Ratings:
    +1
    i have it too only at mid ohio from VLM every other track if orginal or custom works just fine
     
  4. Steve Emmons

    Steve Emmons

    Messages:
    761
    Ratings:
    +0
    I have the same problem with mid ohio and okyama.

    Check out this thread for information about the PLR file. I use it for completely turning off the ghost car, but suspect that you could also adjust the "transparency". There's also a manual off/on toggle in the control settings.

    One caveat though: if you turn off the ghost image in the plr and then go online for something like the wtcc pre-qualifying you won't be able to see other drivers on the track. You will be able to hear them though...:)

    http://forum.racedepartment.com/rac...e/4104-how-do-i-turn-ghost-car-ta-replay.html