• "Mwoah" - Kimi Räikkönen
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dear Guest. Follow RaceDepartment on Twitter, Facebook, Instagram, Twitch, Steam and YouTube.

SObjects problem

Discussion in 'Bob's Track Builder' started by Kyle Constable, Mar 19, 2009.

  1. Kyle Constable

    Kyle Constable

    Messages:
    66
    Ratings:
    +9
    Not sure if it's a bug or just me, but i'm finding SObject Tyre walls are able to be driven through with collide and moveable turned on. Is anyone else finding this?
     
  2. Steve B

    Steve B

    Messages:
    6
    Ratings:
    +0
    Hi All,

    I am wondering why the SO objects can't be used with existing projects.
    I don't want to start my project all over again, have I done something wrong?

    CHEERS
     
  3. Tim Robinson

    Tim Robinson

    Messages:
    14
    Ratings:
    +0
    @ Steve B

    I had the same problem with a track I had started in 5.0.2. What you need to do is,,, copy the "default" xpack from BTB's xpacks folder, into the /BobsTrackBuilder/My Projects/Your_Track/Xpacks folder, overwriting the original. This should then let you use the SObjects in your "old" track.
    Hope this helps.
     
  4. Steve B

    Steve B

    Messages:
    6
    Ratings:
    +0
    WOOOOOOOOOO HOOOOOOOOO!!!!!

    That did the trick.....thank you so much Obmit. :)
    I can now continue with my project with these excellent NEW features.

    CHEERS