• "Bwoah." - Generic Kimi Quotes.
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. If you have any questions, please don't hesitate to ask. There's no such thing as a stupid question.

Slow Forum

Discussion in 'Site Feedback & Support' started by Ben Tusting, Jan 19, 2012.

  1. Ben Tusting

    Ben Tusting

    Messages:
    5,764
    Ratings:
    +133
    Yello!

    Has nobody noticed that the forum speed is slow?(i'm using firefox)
     
  2. Gary Lennon

    Gary Lennon

    Messages:
    3,273
    Ratings:
    +202
    Have you tried switching off....and then back on again?..
     
  3. Bram

    Bram
    #27 | Roaring Pipes Maniacs Staff Premium

    Messages:
    41,691
    Ratings:
    +15,999
    Try to remove the two .blob files in your steam folder Ben and restart steam afterwards. If that doesnt work reinstall the whole forum!

    :)
     
  4. Bram

    Bram
    #27 | Roaring Pipes Maniacs Staff Premium

    Messages:
    41,691
    Ratings:
    +15,999
    Oh and guys, have an avatar, its cool :)
     
  5. Craig Hume

    Craig Hume

    Messages:
    727
    Ratings:
    +53
    I think he means the RD forum. I am also using Firefox and also find it somewhat slow lately.
    It usually brings the header of the page up quickly, and then can take a while before more info is shown on the page.
    This is my work comp, so no steam stuffies to delete here
     
  6. Ivo Simons

    Ivo Simons

    Messages:
    11,357
    Ratings:
    +953
    Think Bram was joking abit.:) But agree its abit slower lately.
    Had yesterday also some "page not found" errors :)
     
    • Like Like x 1
  7. Ben Tusting

    Ben Tusting

    Messages:
    5,764
    Ratings:
    +133
    Thanks for the tip Bram, i will go and try that!!!! :)

    No avatars is only for Cool kids, ain't that right Gary :)
     
    • Like Like x 1
  8. Ben Tusting

    Ben Tusting

    Messages:
    5,764
    Ratings:
    +133
    Man, looks like were going to have to install the whole forum again!

    Isn't it time for a new layout anyway? :D :) :p
     
  9. Xosé Estrada

    Xosé Estrada
    Premium

    Messages:
    4,288
    Ratings:
    +817
    You have a girl's avatar by the way :D
     
  10. Ben Tusting

    Ben Tusting

    Messages:
    5,764
    Ratings:
    +133
    I know, Hi Boys!!!!!!!!!
     
  11. James Johnson

    James Johnson
    The Weatherman

    Messages:
    5,457
    Ratings:
    +219
    Didnt you know Ben was a girl? :)
     
  12. Warren Dawes

    Warren Dawes

    Messages:
    12,825
    Ratings:
    +1,818
    I have been having big problems with the Forum over the past few days, veeeeery slow and often timing out when trying to load a new page.. :(
    I'm using IE9.
     
  13. Bram

    Bram
    #27 | Roaring Pipes Maniacs Staff Premium

    Messages:
    41,691
    Ratings:
    +15,999
    Eric has just done his magic trick and its mega fast here now :)
     
  14. Eric. K

    Eric. K

    Messages:
    9,983
    Ratings:
    +112
    I am not sure if it is "mega fast". I would love to hear the input form others. Any improvements? I have a few other things to try.
     
    • Like Like x 1
  15. Warren Dawes

    Warren Dawes

    Messages:
    12,825
    Ratings:
    +1,818
    It's currently much better for me now, back to normal again. Hope it stays this way.
     
    • Like Like x 1
  16. Eric. K

    Eric. K

    Messages:
    9,983
    Ratings:
    +112
    Sorry guys, I killed it!
     
  17. Eric. K

    Eric. K

    Messages:
    9,983
    Ratings:
    +112
    And that was me again.... I am done for tonight. Too much stress on me...
     
    • Like Like x 2
  18. Ben Tusting

    Ben Tusting

    Messages:
    5,764
    Ratings:
    +133
    way better now!
     
  19. Eric. K

    Eric. K

    Messages:
    9,983
    Ratings:
    +112
    However there are still a couple of things I want to try.. :) maybe when I get home!
     
  20. Senad Subasic

    Senad Subasic

    Messages:
    8,711
    Ratings:
    +1,901
    My browser is trying to download donated.php when I click on the forums link up top.

    EDIT: fixed I guess, ignore :)