• "Mwoah" - Kimi Räikkönen
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dear Guest. Follow RaceDepartment on Twitter, Facebook, Instagram, Twitch, Steam and YouTube.

SimSyncPro connection failed

Discussion in 'Formula SimRacing' started by Will Marquez, Jul 17, 2010.

  1. Will Marquez

    Will Marquez

    Messages:
    2,107
    Ratings:
    +18
    Decided to run SimSyncPro just now and update my FSR install for the WT race this weekend and I received this message.

    "Connection failed, Are you connected to the internet?.. Error message 530 Login Authentication Failed"

    Anybody else have any problems updating? Or is it just me?
     
  2. Scrambles

    Scrambles
    Mower of Lawns Premium

    Messages:
    749
    Ratings:
    +610
    I'm having exactly the same issue
     
  3. Bruno Marques

    Bruno Marques

    Messages:
    48
    Ratings:
    +0
    No problems here atm.
     
  4. Santiago Niza

    Santiago Niza

    Messages:
    46
    Ratings:
    +1
    I am having a different problem:

    Unable to load series list!
    Error 2025

    Errormessage:
    The index (based in cero) must be bigger or equal to cero and minor thant the argument list size


    Please help, i need update game for this night race
     
  5. Stefan Kanitz

    Stefan Kanitz
    Premium

    Messages:
    265
    Ratings:
    +48
    My Sync is running as usual.
     
  6. Jeffrey Rietveld

    Jeffrey Rietveld

    Messages:
    198
    Ratings:
    +65
    No problems here.
     
  7. Pablo Garcia

    Pablo Garcia

    Messages:
    23
    Ratings:
    +3
    no problems here

    i had this problem last night, i solved it updating the simsincro (just after launch the program it ask you about donwload the latest version or not)
     
  8. Clayton Nelmes

    Clayton Nelmes

    Messages:
    150
    Ratings:
    +1
    as i said in a thread i made, im also having this problem. Same as Will and Simon. and i really hope it gets fixed soon or else im gonna flip
     
  9. Dennis Hirrle

    Dennis Hirrle

    Messages:
    303
    Ratings:
    +1
    You need to update to version 3.0 (see attachment)
    ...or simply use the auto-updater on launch, if you haven't done so yet. 3.0 is out since a month already.

    If it still doesn't work, mark the box "prefer main server".
     

    Attached Files:

  10. Scrambles

    Scrambles
    Mower of Lawns Premium

    Messages:
    749
    Ratings:
    +610
    Got it working again. Make sure that you also have 'Prefer Main Server' checked on.
     
  11. Will Marquez

    Will Marquez

    Messages:
    2,107
    Ratings:
    +18
    Clicked on "Prefer Main Server" and its updating now.

    Thanks! :)
     
  12. Chris Knight

    Chris Knight

    Messages:
    683
    Ratings:
    +99
    im guessing servers are down I cant get to update now?
     
  13. Clayton Nelmes

    Clayton Nelmes

    Messages:
    150
    Ratings:
    +1
    me too... sucks coz right now is the only time i can really test a little bit during the week. cant win.. lol
     
  14. Chris Knight

    Chris Knight

    Messages:
    683
    Ratings:
    +99
    know the feeling mate i have week off for birthday so all week exept thurs I could do testing but cant
     
  15. Chris Knight

    Chris Knight

    Messages:
    683
    Ratings:
    +99
    Guys whats going on? only a week between races and the updater doesnt work..
     
  16. Dennis Hirrle

    Dennis Hirrle

    Messages:
    303
    Ratings:
    +1
  17. Clayton Nelmes

    Clayton Nelmes

    Messages:
    150
    Ratings:
    +1
    thanks dennis
     
  18. Chris Knight

    Chris Knight

    Messages:
    683
    Ratings:
    +99
    seems to be back working now thanks dennis
     
  19. Danny Roberts

    Danny Roberts

    Messages:
    35
    Ratings:
    +0
    Not working for me either.
    Just says to contact series admin.
     
  20. Dennis Hirrle

    Dennis Hirrle

    Messages:
    303
    Ratings:
    +1
    The simsync servers are up again, so the tool should work again (haven't tried on my race pc yet).