• You don't get fast in order to take part in club races, you take part in club races to get fast!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dear Guest. Follow RaceDepartment on Twitter, Facebook, Instagram, Twitch, Steam and YouTube.

Runtime error on Nurburgring and Nordschleife

Discussion in 'RACE 07 - Official WTCC Game' started by Bram Hengeveld, May 15, 2010.

  1. Bram Hengeveld

    Bram Hengeveld
    Administrator Staff Premium

    Messages:
    42,413
    Ratings:
    +16,381
    Game crashes 9 out of 10 on these two tracks after switching sessions or pressing esc to return to the pit. Very strange as all other tracks run fine. Somebody else has this too?
     
  2. Eric. K

    Eric. K

    Messages:
    9,983
    Ratings:
    +112
    There was a thread about that not long ago...
     
  3. Bram Hengeveld

    Bram Hengeveld
    Administrator Staff Premium

    Messages:
    42,413
    Ratings:
    +16,381
    And was there a solution?
     
  4. Dave Stephenson

    Dave Stephenson
    Technical Administrator Staff Premium

    Messages:
    8,931
    Ratings:
    +969
  5. Peter

    Peter
    who cares Premium

    Messages:
    1,725
    Ratings:
    +666
  6. Bram Hengeveld

    Bram Hengeveld
    Administrator Staff Premium

    Messages:
    42,413
    Ratings:
    +16,381
    No for me its not memory related as it was always running great without any issues.

    I have removed the entire RACE 07 folder and custom skins folder yesterday. Deleted the two .blob files and restarted steam. Now its running okay again for some weird reason :thumb:
     
  7. Peter

    Peter
    who cares Premium

    Messages:
    1,725
    Ratings:
    +666
    Where are the two .blob files?
     
  8. Michael Herrmann

    Michael Herrmann

    Messages:
    4,852
    Ratings:
    +1
    in the steam folder, removing this two files fix most steam related issues but be awar you need your account infos to log in again after deleting them