• You don't get fast in order to take part in club races, you take part in club races to get fast!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dear Guest. Follow RaceDepartment on Twitter, Facebook, Instagram, Twitch, Steam and YouTube.

rFactor and Windows 7

Discussion in 'rFactor' started by Eric. K, Aug 9, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Eric. K

    Eric. K

    Messages:
    9,983
    Ratings:
    +112
    Hey guys,

    I am about to re-install rFactor on my gaming box (for obvious reason), but I have Windows 7 on there now. I thought I read somewhere before there are some issues between the 2? True? False?
     
  2. Martin Vrba

    Martin Vrba

    Messages:
    374
    Ratings:
    +23
    false, works perfectly :)
     
  3. Eric. K

    Eric. K

    Messages:
    9,983
    Ratings:
    +112
    Great to hear. I will be installing later tonight!!
     
  4. Abdul Al-Amry

    Abdul Al-Amry
    2011 RD Indy 500 Winner

    Messages:
    2,298
    Ratings:
    +19
    As Martin said, no problem running rF with Win7 at all. If you are looking for your userdata folder you will find it here...

    C:\Users\YourName\AppData\Local\VirtualStore\Program Files (x86)\rFactor\UserData

    Make sure to go to "Organise" - Folder and Search options then View tab and choose to Show hidden files to see AppData.
     
  5. Robert McColl

    Robert McColl

    Messages:
    371
    Ratings:
    +0
    I got a problem today with my Win7 RTM copy ...... once installed and updated my Gforce 9600GT the EXE file kept on going back to the config window...... the window that we use to setup the graphics and res. Another problem i have found is when the game does start it executes in the windowed mode although the windows box in the config is unchecked ......ANY body having the same issue please comment especially if you have found a fix

    Rob McColl

    P.S it happened in 32 and 64 bit versions
     
  6. Ramon van Rijn

    Ramon van Rijn

    Messages:
    5,399
    Ratings:
    +235
    Check in the NVidia control panel if you have set the refresh to 60hz, sometimes it is set on 59 and rF will see this as a change.
    I run 64bits Final and no problems at all. Just same as Release Candidate.
     
  7. Robert McColl

    Robert McColl

    Messages:
    371
    Ratings:
    +0
    Thanks Ramon will check it out
     
Thread Status:
Not open for further replies.