1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

rFactor 2: New Build 300 (Update)

Discussion in 'rFactor 2' started by Bram, Sep 6, 2013.

  1. Bram

    Roaring Pipes Maniacs | #27 Staff Premium Member

    Bram Hengeveld submitted a new blog post:

    rFactor 2: New Build 300 (Update)

    Continue reading the Original Blog Post
    Last edited: Sep 7, 2013
  2. and some new bugs like the game doesn´t start anymore and you have to delete some mods or make a new and clean installation -.-
  3. Gijs van Elderen

    Gijs van Elderen
    Premium Member

    Yep! Same problem: game doesn't start anymore...
  4. Dave Fox

    Dave Fox
    I get there...eventually.

    I read about a conflict with this new update and the Searspoint track.....manually uninstalling that track is a fix, apparently.

    I didn't have it installed and update has so far been error free
  5. Bram

    Roaring Pipes Maniacs | #27 Staff Premium Member

    Article updated with build 300. Redownload the content to bring rFactor 2 up to date with build 300.
  6. magicfr


    I installed build 300 from fresh download install , executables and all packages:
    - the mod manager see no official mods only packages ( I installed them )
    - the game crash when I click simulate....

    Good work ISI.
  7. Used Updater and everything ok here. Perhaps you have a wonky mod lurking. since going the package route, ISI has made updating seamless for me, on an iMac via Bootcamp.