1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. #GiveAwayFriday. Win a copy of F1 2017 - The Game. Click here to join.

Revert to Default Settings after using LUTgenerator?

Discussion in 'Assetto Corsa' started by CraigD91, Jul 17, 2017.

Tags:
  1. CraigD91

    CraigD91

    Messages:
    5
    Ratings:
    +0
    Hey guys, I have a T300 coming tomorrow, so I'm just wondering what I should do to revert to default ffb settings after using wheel check and LUTgenerator. I have a DGFT right now, and while the new LUT feels great, it's obviously not going to work for the T300. To any of you who may have done this, how do I go about this without making a mess of things? Thanks!
     
  2. cpt_gandy

    cpt_gandy

    Messages:
    9
    Ratings:
    +5
    This is the default ff_post_process.ini contents.

    [HEADER]
    VERSION=1
    TYPE=GAMMA
    ENABLED=0

    [GAMMA]
    VALUE=0.5

    [LUT]
    CURVE=crazy1.lut

    you can find a default backup copy of it in \where ever you installed steam\Steam\steamapps\common\assettocorsa\cfg

    you should also reset the controller settings in the game and then go through the normal controller set up and adjust the settings until you are happy with the results :)

    Hope this is helpful :)
     
    • Like Like x 2
    • Agree Agree x 1
  3. CraigD91

    CraigD91

    Messages:
    5
    Ratings:
    +0
    Very helpful, thank you kind sir!
     
  4. RasmusP

    RasmusP
    AC Events and G27 help Staff Premium

    Messages:
    1,116
    Ratings:
    +445
    The very important line is ENABLED=0 as the zero deactivates the whole ff_post_process.ini no matter if gamma or lut or the value :)
     
    • Like Like x 1