• “Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style” ― Michael Schumacher
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Have a chance to win a copy of F1 2017 The Game (PC) by following RaceDepartment on Twitter, Facebook, Instagram, Twitch, Steam and / or YouTube.

Replays not loading

Discussion in 'Stock Car Extreme' started by Guus, Feb 27, 2015.

  1. Guus

    Guus

    Messages:
    757
    Ratings:
    +848
    I have had a problem in GSC since a couple of weeks ago where my replays will not load at all. When I press the play button in game my game just freezes until I shut it down using task manager, I have left it on for several hours when I was away to make sure it wasnt just taking long. Problem is not with my replays because other people can load my replays just fine. Problem is there even with a completely clean new install. Everything worked fine before it suddenly just stopped working and I do not recall having changed anything before it happened. This has nothing to do with the new patch, problem started before it was released.

    I hope anyone has any idea what could be causing this :( for what its worth my replays in rfactor (which probably uses the same replay system?) work fine
     
  2. 4 8 15 16 23 42 108

    4 8 15 16 23 42 108
    Only the 5th-most famous race driver from Kerpen

    Messages:
    1,898
    Ratings:
    +552
    @Guus your friends are running the same newest (Steam) version?
     
  3. TobiasR

    TobiasR
    Czarleeese Baygio Premium

    Messages:
    4,216
    Ratings:
    +1,503
    I'm having this exact same issue, but it has been in place for a few months already.
     
  4. Yves Larose

    Yves Larose
    Premium

    Messages:
    12,066
    Ratings:
    +1,928
    @Renato Simioni

    i'm having the same problem do you have a clue what might cause the problem ?
     
  5. alexSchmurtz

    alexSchmurtz
    SpeedyMite Racing Staff Premium

    Messages:
    2,501
    Ratings:
    +1,415
    I have no clue if this is older than Dec 19, 2015… But since then, that is quite "normal"
    From the v1.52 release thread :

     
  6. Yves Larose

    Yves Larose
    Premium

    Messages:
    12,066
    Ratings:
    +1,928
    @alexSchmurtz

    my problem doesn't involve replays from another build
     
    • Love Love x 1
  7. TobiasR

    TobiasR
    Czarleeese Baygio Premium

    Messages:
    4,216
    Ratings:
    +1,503
    Same here. Problems across the board. I'm on Win7 64bit, i5 2500, 8 GB ramming power, Sapphire R9 270X Toxic.
     
  8. Alex Sawczuk

    Alex Sawczuk
    Reiza Studios

    Messages:
    1,385
    Ratings:
    +1,002
    Can someone post replays that aren't working - plus some more information about what your replay recording settings are? Thanks.
     
  9. Yves Larose

    Yves Larose
    Premium

    Messages:
    12,066
    Ratings:
    +1,928
  10. TobiasR

    TobiasR
    Czarleeese Baygio Premium

    Messages:
    4,216
    Ratings:
    +1,503
    @Alex Sawczuk for me, no replays are loading, no matter if it's only one car or 20 cars in the session.
    Here's the settings from my plr:
     
  11. Alex Sawczuk

    Alex Sawczuk
    Reiza Studios

    Messages:
    1,385
    Ratings:
    +1,002
    What setting is replay fidelity on?
     
  12. Yves Larose

    Yves Larose
    Premium

    Messages:
    12,066
    Ratings:
    +1,928
    mine is set to 4 in the PLR file and its the default one i haven't touch it.