• “Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style” ― Michael Schumacher
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dear Guest. Follow RaceDepartment on Twitter, Facebook, Instagram, Twitch, Steam and YouTube.

Racing Games Forum??

Discussion in 'Site Feedback & Support' started by Warren Dawes, Oct 14, 2011.

  1. Warren Dawes

    Warren Dawes

    Messages:
    12,828
    Ratings:
    +1,821
    Here is a strange one:

    If I click on the "Racing Games" Forum, I get this message:

    Invalid Forum specified. If you followed a valid link, please notify the administrator

    However, if I click on a topic on the right hand side "(Last)", I can open it.

    Maybe just a faulty link somewhere?
     
  2. Warren Dawes

    Warren Dawes

    Messages:
    12,828
    Ratings:
    +1,821
    Anyone else get this, or is it just me?
     
  3. Senad Subasic

    Senad Subasic

    Messages:
    8,711
    Ratings:
    +1,901
    Works fine for me :confused:
     
  4. Bram Hengeveld

    Bram Hengeveld
    Administrator Staff Premium

    Messages:
    42,791
    Ratings:
    +16,603
    Has to do with issues in the URL rewriting. Sometimes logging out and logging back in works when you encounter such an error.

    We really really really need to move soon to a new server and new software as we are reaching the end of this one :)
     
  5. Warren Dawes

    Warren Dawes

    Messages:
    12,828
    Ratings:
    +1,821
    Just tried this, but it didn't work. Oh well, not a biggie.

    I'll try later to see if using Firefox works, it's on my other PC.
     
  6. Warren Dawes

    Warren Dawes

    Messages:
    12,828
    Ratings:
    +1,821
    Strange, but maybe this helps diagnose it. :confused:

    Using Firefox on my old Win XP PC, it works fine.
    Using IE8 on the old PC works fine.

    Using IE9 on the new Win 7 PC and it gives the error message.
    I even tried Compatibility Mode with IE9 but still no go.

    Maybe it is an IE9 Issue. :confused:

    I've got a few little gremlins with the RD Forums since "upgrading" to IE9. :frown:
     
  7. Bram Hengeveld

    Bram Hengeveld
    Administrator Staff Premium

    Messages:
    42,791
    Ratings:
    +16,603
    Its not your IE9 Warren. The error is totally on our side :)