• Race hard. Race fair.
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Race warmup

Discussion in 'Stock Car Extreme' started by Craig Whitmore, Jan 20, 2014.

  1. Craig Whitmore

    Craig Whitmore

    Messages:
    240
    Ratings:
    +0
    I have a dedicated GSC 2013 server, I don't seem to be able to set it to allow a warmup session before the race.

    I change the line in multiplayer.ini for a 3 minute warmup time after quali, but before the race:
    Warmup Time="3"

    This doesn't seem to work, no warmup happens.

    anyone able to assist please.
     
  2. Keith Windsor

    Keith Windsor

    Messages:
    1,742
    Ratings:
    +581
    In your plr file under [race conditions] you have to change
    Run Warmup="0"
    to
    Run Warmup="1"
     
    • Agree Agree x 1
  3. Craig Whitmore

    Craig Whitmore

    Messages:
    240
    Ratings:
    +0
    Thanks, that works great!
     
  4. Davy Rodgers

    Davy Rodgers

    Messages:
    8
    Ratings:
    +0
    Hi, I'm in a league running GSC and they are having the same problem as above but they have not been able to resolve the matter as Keith suggested. What seems to be happening is that when the admin changes the line to Run Warmup=1 it is defaulting back. The same seems to be happening when he changes the line -
    ParcFerme =0 - it defaults back to ParcFerme=3.

    Any help would be appreciated.
     
  5. Davy Rodgers

    Davy Rodgers

    Messages:
    8
    Ratings:
    +0
    I don't like to bump but over 150 views since my post and no ideas??
     
  6. Warren Schembri

    Warren Schembri
    Premium

    Messages:
    688
    Ratings:
    +363
    Can always try creating a new profile and see if that helps.
     
  7. Davy Rodgers

    Davy Rodgers

    Messages:
    8
    Ratings:
    +0
    Thank you. I don'y know how that is done on a server but I'll pass it on.

    Cheers