1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Dismiss Notice
Like RaceDepartment on Facebook.

Problem With Thread Display.

Discussion in 'Site Feedback & Support' started by Dave Stephenson, May 20, 2010.

  1. Dave Stephenson

    Dave Stephenson
    Technical Administrator Staff Premium Member

    Anyone have anything similar to this or know how I might resolve it.

    The 'goto unread' icon is squashed and the title text does not appear, I think its still there as if I fish about for it I can usually get the link to display in the status bar. This only happens to threads marked with the Race Series prefixes.

    screen.jpg

    EDIT: FF 3.6.3 (Linux)
     
  2. It's not squashed, it's more out of sight. This happens every so often, the boxes become double lined rather than just single lined - I just delet my chache and it fixes it.
     
  3. Dave Stephenson

    Dave Stephenson
    Technical Administrator Staff Premium Member

    Its a fresh brand new install of OS and Everything so no cached data really. It was there from day one and was the same on my other install. Cleeared the cache but no cigar :(.

    I've narrowed it down a little. Its related to the 'space' in the prefix as they are the only ones that have a space. All the ones from real motorsports forum work fine, all have no spaces.

    Any chance the space could be changed to an underscore to see if it remedies it?
     
  4. Bram

    Bram
    Roaring Pipes Maniacs | #27 Staff Premium Member

    You might want to pm this to Xose as he coded the CSS for the prefixes. I can try to mess around in the admin control panel of the forum but i dont know anything about CSS :)
     
  5. Dave Stephenson

    Dave Stephenson
    Technical Administrator Staff Premium Member

    Cheers Bram, I'll do that.
     
  6. Dave Stephenson

    Dave Stephenson
    Technical Administrator Staff Premium Member

    Now fixed, Thanks Xose!!