• "Auto racing began 5 minutes after the second car was built." - Henry Ford
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dear Guest. Follow RaceDepartment on Twitter, Facebook, Instagram, Twitch, Steam and YouTube.

Problem with the MAS explorer

Discussion in 'Bob's Track Builder' started by ThreeDays, Sep 22, 2010.

  1. ThreeDays

    ThreeDays

    Messages:
    102
    Ratings:
    +0
    OK, this is not strictly BTB, but it's pretty close.

    I have recently tried packing all the objects and textures of a new circuit I've created into MAS files as I have done in the past, but the MAS explorer (and I've tried two types: the MAS explorer and the other one with the yellow icon, I'm sure you know the one) freezes half way through and does not create a file with all the objects or textures. Needless to say, it doesn't work in-game.

    Any ideas? I've tried installing the programs again, to no avail.
     
  2. Brad Dibble

    Brad Dibble

    Messages:
    114
    Ratings:
    +3
    Are you using Windows 7 or Vista?
    If you are are you running the program as administrator?
     
  3. ThreeDays

    ThreeDays

    Messages:
    102
    Ratings:
    +0
    I'm running Windows XP as the administrator. I've even been able to use the program before for another track, but it doesn't work any more....
     
  4. FerrariMan96

    FerrariMan96

    Messages:
    1,072
    Ratings:
    +134
    Is the actual program running in admin mode? Mine will only work in Vista if that is the case.
     
  5. ThreeDays

    ThreeDays

    Messages:
    102
    Ratings:
    +0
    Yes it is. The users that are running are SYSTEM, network and Denis (that's me, and I'm set as the administrator).