• You don't get fast in order to take part in club races, you take part in club races to get fast!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dear Guest. Follow RaceDepartment on Twitter, Facebook, Instagram, Twitch, Steam and YouTube.

Patch News Update

Discussion in 'F1 2010 - The Game' started by shotts44, Oct 18, 2010.

  1. shotts44

    shotts44

    Messages:
    81
    Ratings:
    +0
    This is off the Codemasters forum:

    http://community.codemasters.com/forum/f1-2010-game-1316/432050-f1-2010-patch-news.html
     
  2. Anthony Lucas

    Anthony Lucas

    Messages:
    682
    Ratings:
    +1
    good news
     
  3. celix

    celix

    Messages:
    87
    Ratings:
    +0
    OH MY GOD! YES! GO ON WITH THAT GREAT PATCH CODI, BIG THX GUY's!
     
  4. Bram Hengeveld

    Bram Hengeveld
    Administrator Staff Premium

    Messages:
    42,413
    Ratings:
    +16,381
    Yeah, time to further stress my system :) Bring it on :)
     
  5. shotts44

    shotts44

    Messages:
    81
    Ratings:
    +0
    Thanks for making it a sticky :good:
     
  6. lyserver

    lyserver

    Ratings:
    +0
    nice
     
  7. Gonira

    Gonira

    Messages:
    105
    Ratings:
    +0
    very nice, gap times, omg, that's it! now i just hope that this "ai behaviour" thing covers fuel and tyre wear. if devs get things right as they're trying, this game will be almost perfect.

    thumbs up for the effort. can't wait.
     
  8. kipp73

    kipp73

    Messages:
    81
    Ratings:
    +0
    No news on PC multiplayer lobby fix?
    All those listed races that are not joinable.. drives me mad.

    Fix whatever you like, but PLEASE fix the MP lobby!!
     
  9. Bram Hengeveld

    Bram Hengeveld
    Administrator Staff Premium

    Messages:
    42,413
    Ratings:
    +16,381
    It's not really broken, when you can't connect the room you selected is in a race. Not really a pretty solution though
     
  10. kipp73

    kipp73

    Messages:
    81
    Ratings:
    +0
    not really broken?
    whats the point of listing multiple rooms and clicking on each repeatedly to attempt to get into a pre race room, only to pause for 10-20 secs only to be told "unable to connect"... then go back, and try your luck with another one?

    Lobby can be full of 20-30 "races", and its random whether u can join one or not. filtering out games that have started is not science for a 2010 game. Id have been annoyed at this ten years ago. If a game has started, it should NOT be on the lobby list!

    This is a major flaw as far as i am concerned. its causing me to play quick races out of frustration. at least that way i know ill get a race... and rammer noobs...
     
  11. Bram Hengeveld

    Bram Hengeveld
    Administrator Staff Premium

    Messages:
    42,413
    Ratings:
    +16,381
    I mean its not broken as multiplayer itself works fine. They only decided not to add the session information. So technically its not broken but poorly designed.
     
  12. kipp73

    kipp73

    Messages:
    81
    Ratings:
    +0
    it needs fixed dude.
    its flawed. it causes problems.
    therefore it needs fixed.
     
  13. Martin Vrba

    Martin Vrba

    Messages:
    374
    Ratings:
    +23
    great news!!!
     
  14. Dan Abbitt

    Dan Abbitt

    Messages:
    41
    Ratings:
    +1
    Got to say, congrats to Codies for getting on and sorting it. Ok there may be a few weeks left but that's a LOT better than nothing!
     
  15. Douglas Aird

    Douglas Aird
    Premium

    Messages:
    380
    Ratings:
    +51
    Sounds like they're focusing in on the things the community have been asking to be fixed. :) Can't wait for DX11 combined with better multicore processor support.
     
  16. stbreaker

    stbreaker

    Messages:
    106
    Ratings:
    +16
    That is a pretty comprehensive list of changes. Sounds like they are going to fix most of the major problems. I also am hoping the AI issues fixes the disparity (or lack there of) between practice times, qualifying times and race times.

    Although theoretically that shouldn't be hard to fix at all - they just need to update the values in their tables... :facepalm:
     
  17. David Smith

    David Smith

    Messages:
    92
    Ratings:
    +0
    Savable replays!! great news
     
  18. ephonefan

    ephonefan

    Messages:
    5
    Ratings:
    +0
    Or show that a race is in progress so we won't waste our time.
     
  19. R34P3R

    R34P3R

    Messages:
    645
    Ratings:
    +0
    Ahhhh Fix Tyres exploding !! 11 Round - 3 Explodes :D :D Suxx
     
  20. RafaSka

    RafaSka

    Messages:
    2
    Ratings:
    +0
    This patch also included in xbox 360 ou just in PC version ???