1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. #GiveAwayFriday. Win a copy of F1 2017 - The Game. Click here to join.

XB1 No sound when braking PCars Xbox One

Discussion in 'Project CARS' started by BTMXSuperman, May 7, 2015.

  1. BTMXSuperman

    BTMXSuperman

    Messages:
    2
    Ratings:
    +0
    Hi,

    I'm wondering if anyone else is having the same issue?

    I get no sound when I hit the left trigger to brake when my headset is plugged in. I've got Turtle Beach XO SEVENS.

    When I unplug my headset and have sound out of the TV it works fine.

    I also get no sound when I go off the tract into the grass or gravel.

    Any ideas on a fix or tips?

    Cheers.
     
  2. Kyle Pearson

    Kyle Pearson

    Messages:
    690
    Ratings:
    +213
    I don't think there is a fix yet. This was just mentioned to the devs but I haven't read anything further yet.
     
  3. midiandy

    midiandy

    Messages:
    7
    Ratings:
    +0
    hi there i also am having this problem no sound when breaking or go off track also i noticed it stops the party chat im in working while breaking.
    im also using microsoft surround headset not the standard type
     
  4. midiandy

    midiandy

    Messages:
    7
    Ratings:
    +0
    i have read on another post if you plug controller in via usb charging cable it works as a temp fix
     
  5. BTMXSuperman

    BTMXSuperman

    Messages:
    2
    Ratings:
    +0
    Midlandy thanks a lot for that mate. Just tried it then and it works fine with the USB. Will have to do as a temporary fix as you say.

    Cheers!