• "Mwoah" - Kimi Räikkönen
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dear Guest. Follow RaceDepartment on Twitter, Facebook, Instagram, Twitch, Steam and YouTube.

No sound in replay export

Discussion in 'Stock Car Extreme' started by Marian Zelenka, Feb 17, 2013.

  1. Marian Zelenka

    Marian Zelenka
    The downforce is strong with this one. Premium

    Messages:
    1,137
    Ratings:
    +217
    The title says it all. When I watch replays sound is OK. But no sound on replay exports.

    My soundcard is Soundblaster Audigy SE on Windows 8 32bit. Does this have something to do with that "what you hear" recording function that was disabled in drivers by any chance?
     
  2. Marian Zelenka

    Marian Zelenka
    The downforce is strong with this one. Premium

    Messages:
    1,137
    Ratings:
    +217
    No one with the same problem? I had to connect line-in with output on soundcard through cable and record sound externaly to be able to make a video. Then had to use video editor to insert sound into video. Not good. :(
     
  3. Lars Brugman

    Lars Brugman

    Messages:
    2,060
    Ratings:
    +747
    Did you use Fraps to record the video in-game?
     
  4. Marian Zelenka

    Marian Zelenka
    The downforce is strong with this one. Premium

    Messages:
    1,137
    Ratings:
    +217
    No, just exported video and captured sound with Audacity. Then I put it together in VirtualDub. Not sure if Fraps would work because it looks to me as if missing "what you hear function" is not in drivers for Windows 8. And I don't have Fraps license for making longer videos. But maybe I'll try it to see if I get some sound in video. (?)
     
  5. Marcelo Gutierrez

    Marcelo Gutierrez

    Messages:
    10
    Ratings:
    +0
    I have the same problem with Action!
    My soundcard is a Xonar DGX, only happens with this game.
     
  6. Marcelo Gutierrez

    Marcelo Gutierrez

    Messages:
    10
    Ratings:
    +0
    Try disabling all Audigy card special effects and additions.
    If that does not work try to enable "Record What you Hear" in order to record gamesounds and stuff...
    Works fine on Xonar disabling all card special effects and additions.
     
  7. Marian Zelenka

    Marian Zelenka
    The downforce is strong with this one. Premium

    Messages:
    1,137
    Ratings:
    +217
    Marcelo Gutierrez I have disabled all card effects. And the problem is that there is no "what you hear" in drivers. That function was available on XP, but not on 7 or 8.
     
  8. M1GHTY M4VS

    M1GHTY M4VS

    Messages:
    471
    Ratings:
    +68
    you can retrieve that tho, either because it's just hidden like here:

    or available through an extra program like here: http://www.virtualaudiostreaming.net/
     
  9. Marian Zelenka

    Marian Zelenka
    The downforce is strong with this one. Premium

    Messages:
    1,137
    Ratings:
    +217
    No, it isn't hidden there either. I already checked that.
     
  10. M1GHTY M4VS

    M1GHTY M4VS

    Messages:
    471
    Ratings:
    +68
    then you're like me and get option 2 - I can record what I hear with the program.