• "Mwoah" - Kimi Räikkönen
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Dear Guest. Follow RaceDepartment on Twitter, Facebook, Instagram, Twitch, Steam and YouTube.

Misc No Nationality Flags Mod 1.1

Removes all driver nationality flags from the game

  1. KeisariKine

    KeisariKine

    Messages:
    477
    Ratings:
    +293
    KeisariKine submitted a new resource:

    NO NATIONALITY FLAGS MOD - Removes all driver nationality flags from the game

    Read more about this resource...
     
    • Like Like x 1
  2. Mr.Mystery

    Mr.Mystery

    Messages:
    16
    Ratings:
    +2
    upload_2017-4-15_17-15-46.png
    I don't know is that bug , because I have only localisation mod installed :/
    ( Look at the face of driver )
     
  3. KeisariKine

    KeisariKine

    Messages:
    477
    Ratings:
    +293
    that looks like a bug, I'm guessing I have a wrong Vettel face imported in, as I use real headshots myself. You could fix that manually or if more people report that problem I'll fix that myself
     
  4. Laksu

    Laksu

    Messages:
    125
    Ratings:
    +33
    Pystytkö myös laittamaan 2017 liput oikeille paikoille? Esim. Merc saksan lippu suomen lippuun?
     
  5. JoniJohn

    JoniJohn

    Messages:
    6
    Ratings:
    +3
    I have that bug too.

    20170415222246_1.jpg
     
  6. KeisariKine

    KeisariKine

    Messages:
    477
    Ratings:
    +293
    ei pysty, lippujen tekstuureja pystyy vain vaihtamaan joten jos laittaisin saksan suomeksi niin tulisi myls suomalainen vettel, suomalainen ocon ja manor myös. (I know some mod might complain about that being in Finnish so I'll translate it too :) ) (no I can't do 2017 realistic flags, I can only switch around flag textures so replacing germany with finland would lead to vettel being finnish, hulkenberg being finnish, wehrlein being finnish etc.)
     
  7. KeisariKine

    KeisariKine

    Messages:
    477
    Ratings:
    +293
    Yeah that looks like a problem with one of the headshot sizes. I'll see about fixing that in a day or two. You can manually fix it bu going to a vanilla version of ui_package/flow_persistent and exporting all the overrides.drivers.f1_heads_... files and then importing them back in manually. I'm not sure which size those are but my guess would be either 128 or 256.

    I'll fix that when I can though
     
  8. Meff28s

    Meff28s
    Premium

    Messages:
    1,017
    Ratings:
    +277
    These are the 128 driver heads ;)
    I'm currently replacing them for a mod

    Anyway I don't know what are the 80 and 375 used for.
     
  9. KeisariKine

    KeisariKine

    Messages:
    477
    Ratings:
    +293
  10. KeisariKine

    KeisariKine

    Messages:
    477
    Ratings:
    +293
    Thanks! I imported the orig 128s in so hopefully it's fixed now :)

    I'm pretty sure the 80 are in the career rivalry screens but could be wrong about that
     
  11. Meff28s

    Meff28s
    Premium

    Messages:
    1,017
    Ratings:
    +277
    The rivalry screen has been automatically changed in my mod by the x256 files ^^
     
  12. Eur3ka

    Eur3ka

    Messages:
    9
    Ratings:
    +7
    Game is frozen when this screen appears :(
    20170421150011_1.jpg
     
  13. KeisariKine

    KeisariKine

    Messages:
    477
    Ratings:
    +293
    every single time or once only? Which version did you use?
    If every single time and newest version try to do the first version (go to version history and download it from there) and see if it still happens. So far I haven't seen reports of this happening to anyone else so it's not an issue that everyone suffers from and anything that I changed in the update shouldn't cause that. The game does crash randomly every now and then, modded or not, so it could just be an issue specifically related to you
     
  14. Eur3ka

    Eur3ka

    Messages:
    9
    Ratings:
    +7
    Don't worry, I have verified game files and re-installed the mod. Everything looks great :)
     
  15. KeisariKine

    KeisariKine

    Messages:
    477
    Ratings:
    +293
    Good to hear!
     
  16. Ali Kidd

    Ali Kidd

    Messages:
    24
    Ratings:
    +10
    The game crashes as soon as I boot it up. Downloaded and installed the latest version.
     
  17. KeisariKine

    KeisariKine

    Messages:
    477
    Ratings:
    +293
    tried reinstalling? I personally don't have that issue so I doubt it's a mod issue that will happen no matter what. I've had some crash issues with other mods that reinstalling has fixed somehow
     
  18. Laksu

    Laksu

    Messages:
    125
    Ratings:
    +33
    Eli tätä ei voi käyttää esim. f1 2017 modin kanssa vai ymmärsinkö tuon This mod is not compatible with any mods that edit the .erp files this edits (which includes the 2017 performance mod!) kohdan ihan väärin
     
  19. KeisariKine

    KeisariKine

    Messages:
    477
    Ratings:
    +293
    Ainakin muistaakseni siinä performance modissa on samoja ERP tiedostoja eli sen kanssa ei voi käyttää, mutta aika monet niistä 2017 modeista on olemassa versio joka on tehty pohjautuen tähän. Kyllä se osittain toimii niidenkin kanssa (että ei siinä ole mitään pelin kaatavaa ongelmaa) mutta tiettyihin paikkoihin tulee liput takaisin ainakin jos on ei käypäinen modi sen päälle laitettuna
     
  20. Laksu

    Laksu

    Messages:
    125
    Ratings:
    +33
    Okei, pitää kattoa mitä tapahtuu kun itellä on kaikille 2017 skinit autoihin ja kypäriin (ne mitä löyty) ja sit realistic damage mod vai mikä nyt olikaan